Μας ήρθε στο email-Ολά τα άπλυτα της showbiz!


Δεν υποστηρίζουμε το περιεχόμενο απλά το μοιραζόμαστε μαζί σας.

1. Το νέο ανδρικό ζευγάρι της showbiz: Ανθιμος Ανανιάδης-Μάξιμος Μουμούρης. Συνελήφθησαν να ερωτοτροπούν σε γνωστό πριβέ room αθηναϊκού club.

2. To νέο γυναικείο ζευγάρι της showbiz: Θάλεια Ματίκα - Ηρώ. Η Θάλεια ως γνωστόν κολλητή του Μπεγνή, γνωρίστηκε πρίν 2 μήνες με την γνωστή για τις ομοφυλοφιλικές της τάσεις Ηρώ,νύν συνεργάτιδα του Μπεγνή. Έκτοτε αποτελούν ένα χαρωπό ζευγάρι!!!

3. Η οποία Θάλεια Ματίκα πίνει τους μπάφους με το κιλό και χωρίς να παίζει pro!

4. Μανιώδης παίκτης του pro ο Αλέξανδρος Παρθένης, δεν δίστασε να βάλει στοίχημα στο παιχνίδι και να χάσει το ποσό των 10.000 ευρώ.

5. "Πάμε στοίχημα" το παιχνίδι του ΟΠΑΠ και ο Θάνος Πετρέλης, γνωστός για την αγάπη του στον τζόγο παίζοντας φανατικά το εν λόγω παιχνίδι, κέρδισε τον τελευταίο χρονο πάνω από 40.000 ευρώ.

6. Οι πάλαι ποτέ κολλητοί τραγουδιστές Θάνος Πετρέλης, Νίνο, Γιάννης Βαρδής, Γρηγόρης Πετράκος δεν ανταλλάσουν πλέον τίποτα παραπάνω από έναν τυπικό χαιρετισμό. Ο Νίνο την έπεσε στον Βαρδή, ο Πετρέλης την έπεσε στην Τάμτα.

7. Ο Πετρέλης είναι πέφτουλας, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν δίστασε, σε κοσμικό πάρτυ, να την πέσει στην γκόμενα(αρραβωνιαστικιά, whatever) του Γονίδη.

8. Ο Γονίδης έγινε έξαλλος, όταν κατά την περίοδο της συνεργασίας με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τσάκωσε τον πιτσιρικά τραγουδιστή στο καμαρίνι με έναν από τους χορευτές του προγράμματος.

9. Ο Οικονομόπουλος πηγαίνει πολύ συχνά-αλλά κρυφά, στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη.

10. Ο Ψινάκης τον τελευταίο καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί τον απειλούν ότι θα βγάλουν στην φόρα προσωπικές του ερωτικές στιγμές με διάφορα ανήλικα αγόρια σε βιντεάκια.

11. Η Δέσποινα Βανδή ενώ ετοίμαζε την νέα της δισκογραφική δουλειά με τον (ποιον άλλονWink Φοίβο, έφαγε "άκυρο" ξαφνικά από την Heaven και τα τραγούδια που προορίζονταν για αυτήν, θα δοθούν σε άλλη-νέα τραγουδίστρια της εταιρείας.

12. Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση έχουν ένα κοινό σημείο αυτή την στιγμή: Είναι στα αζήτητα.

13. Και η Καιτούλα Γαρμπή είναι στα αζήτητα. Κυριολεκτικά όμως. Έφυγε από το σπίτι της, για άγνωστο λόγο, περίπου για 3 μέρες και κανείς δεν την έψαξε, ούτε κάν ο άντρας της.

14. Ο άντρας της Καιτούλας, ο Διονύσης Σχοινάς, τα έχει εδώ και 2-3 χρόνια περίπου με άσημη νέα τραγουδίστρια . Επίσης, έχει ακουστεί ότι κατά καιρούς συνευρίσκεται με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του, Έλλη Κοκκίνου.

15. Ξάνα η Δέσποινα Βανδή: Με την αδελφική της φίλη και γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Πέτα, πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα.

16. Ως γνωστόν, η Πέτα και η Βανδή, την δεκαετία του '90, συμμετείχαν σε όργια στο σπίτι του Βασίλη Καρρά στην Θεσ/ νικη.

17. Ο Βασίλης Καρράς, μακρινός θείος της Βανδή, της έριχνε και κανα "συγγενικό" που και που.

18. Η Άννα Βίσση παρακαλάει πλέον τον Καρβέλα να της γράψει τραγούδια, μετά την αποτυχία του τελευταίου της δισκογραφικού εγχειρήματος. Ο Καρβέλας όμως παραμένει ανένδοτος, ακόμα της το φυλάει,όταν η Άννα Βίσση ήθελε να διαβάλει την Ζέτα Δούκα, τον καιρό που η ηθοποιός και ο συνθέτης είχαν ερωτική σχέση.

19. Η Ζέτα Δούκα που πλέον έχει "καθαρίσει" από τις ναρκωτικές ουσίες, φημολογείται ότι το καλοκαίρι έγινε το αντικείμενο του πόθου από τον διεθνή στάρ Τζούντ Λό, κατά τις διακοπές τους σε νησί των Κυκλάδων.

20. Η Άννα Βίσση, κατά την παραμονή της πέρυσι στην Νέα Υόρκη, συμμετείχε σε πάρτυ οργίων στο σπίτι γνωστού Ελληνο- αμερικάνου επιχειρηματία. Αυτό προβλήθηκε σε πορνό site της Αμερικής και έγινε μεγάλο σούσουρο, το οποίο όμως τα ελληνικά ΜΜΕ αποσιώπησαν.

21. Οι αγαπημένοι της νεολαίας και των γυναικών, ΟΝΕΙΡΑΜΑ, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα αποτέλεσμα άγριου σέξ μεταξύ του Αντωνη Ρέμου και του τραγουδιστή τους, Θ.Μαραντίνη. Έκτοτε έχουν την προστασία και την προβολή μέσω Ρέμου.

22. Ο Πρωινός καφές δεν πάει καθόλου καλά, αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό όμως που δεν ξέρουν είναι ότι ο Μουτσινάς και η Ζαρίφη δεν λένε πλέον ούτε καλημέρα. Ο λόγος; Ο Μουτσινάς την έπεσε, λίγο πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν, στον γκόμενο της Ζαρίφη.

23. Πολλά έχουν συζητηθεί για την "κολλητή" φιλία της Μακρυπούλια και του Καπουντζίδη. Αυτή η φιλία, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κοινή τους αγαπημένη συνήθεια: Λατρεύουν και οι δυο την κοπρολαγνεία.

24. Η Μακρυπούλια, πλέον ταλαντούχα ηθοποιός, "παίρνεται" κατά καιρούς με σκηνοθέτες, παραγωγούς, ηθοποιούς. Τελευταία της ερωτική συνεύρεση, με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

25. Ο Χειλάκης έχει "πάρει" και την Κατερίνα Παπουτσάκη στο παρελθόν, ούκ ολίγες φορές.

26. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αυτό το διάστημα "φασώνεται" με τον συμπρωταγωνιστή της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο δέ Μπουρδούμης όμως δεν είναι Καραφώτης και στο διάστημα αυτό παραλλήλως, πηδάει και την Κατερίνα Λεχου.

27. Η οποία Κατερίνα Λέχου ήταν αυτή που κάρφωσε την Παπουτσάκη στον Καραφώτη, όταν η 2η πηδιόταν με τον Κιμούλη, ο οποιός Κιμούλης είναι η μεγάλη καψούρα της Λέχου.

28. Για την Παπουτσάκη τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Πρώην γκόμενος της, που προφανώς ζηλεύει την δόξα της, ανέβασε στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδα πορνό, αρκετές γυμνές φωτογραφίες της Παπουτσάκη από προσωπικές τους στιγμές που συνέβησαν πρίν 6-7 χρόνια.

29. Θύματα του διαδικτύου από πρώην γκόμενους: Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρία Μακρή, Νάνσυ Αλεξιάδου, Χριστίνα Κολέτσα, Ελεάννα Παπαϊωάννου, Μάρω Λύτρα, Θεοφανία Παπαθωμά, Ρέα Τουτουνζή, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελεονώρα Μελέτη, Θέλξη, Αποστολία Ζώη, Νατάσα Θεοδωρίδου.
Και το κουίζ μας: Μήπως όλες αυτές οι κυρίες, είχαν σχέση-ξεπέτα με έναν συγκεκριμένο άντρα; Και αν ναί, ποιός είναι;

Για την ιστορία να πούμε, ότι οι περισσότερες φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, εξαφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα. Και μάλιστα, χωρίς να γίνουν μηνύσεις!

30. Ποιός συνεχίζει να λείπει από την αθηναϊκή νύχτα; Καλά καταλάβατε, ο Γιάννης Πάριος. Έχει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, το οποίο προκλήθηκε από τον τελευταίο του τσακωμό με τον γιό του και γνωστό gay, Χάρη Βαρθακούρη.

31. Ο οποίος Χάρης Βαρθακούρης διατηρούσε δεσμό με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ για παραπάνω από 5 χρόνια. Πλέον συναντιούνται που και που για μια ξεπέτα. Ο Χάρης Βαρθακούρης αυτή την περίοδο διατηρεί δεσμό με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Τρύφωνος.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι