Το 2ο porno DVD της Μαριάννας Ντούβλη είναι σχεδόν έτοιμο

Είναι πια επίσημο. Το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη κυκλοφορεί μέσα στο φθινόπωρο. Αν και χτυπημένη από την οικονομική κρίση, η βιομηχανία πορνό επιστρέφει με νέα ελληνική τσόντα ελπίζοντας οτι ο Έλληνας θα βάλει κάτι στην άκρη και για λίγες στιγμές.. τσόντο-απόλαυσης.
Η Μαριάννα Ντούβλη έχει κάνει ήδη γυρίσματα για το νέο ροζ DVD-τσόντα. Η νέα ταινία πορνό της Ντούβλη θα έχει σκηνές από τη βίλα στα Μέγαρα, ενώ τα αρχικά σχέδια για γυρίσματα στο Ντουμπάι εγκαταλείφθηκαν ελέω οικονομικής κρίσης. Παρ’ όλο που οι περισσότερες σκηνές του 2ου ροζ DVD είναι έτοιμες, απομένουν δύο ακόμα σκηνές να γυριστούν.
Στο 2ο ροζ DVD η Ντούβλη θα πρωταγωνιστεί μαζί με μία άλλη γυναίκα σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις και λεσβιακά όργια. Όπως δήλωσε η ίδια: «Το δεύτερο είναι διαφορετικό. Θα δείτε και τις υπόλοιπες κοπέλες (από το πρώτο dvd) να μετέχουν και φυσικά τις ερωτικές μου περιπτύξεις με μια φίλη μου».
Στη δεύτερη ταινία της Ντούβλη θα πρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, ίσως ο γνωστός Ian Scott της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Τα αρχικά πλάνα για δεύτερη συμμετοχή της Βίβιαν Ιωακείμ εγκαταλείφθηκαν μετά το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά.
Η Μαριάνα Ντούβλη ετοιμάζει και 3ο ροζ DVD-τσόντα και μάλιστα οι τρεις αισθησιακές ταινίες θα αποτελούν «τριλογία, σαν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών», όπως λέει η ίδια. Λέτε να δούμε τη Μαριάννα Ντούβλη σε ερωτική σκηνή με κανά Gollum; Γιατί όχι;
Στην πρώτη τσόντα η Μαριάννα Ντούβλη υποδύθηκε μια πλούσια κυρία που μοιράζεται φαντασιώσεις με τις κολλητές της και δεν διστάζει να ζητήσει από τον γυμναστή της να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις σε ερωτικό τρίγωνο. Για την περιβόητη σκηνή με το πούρο, η Μαριάννα Ντούβλη έχει δηλώσει: «Είναι τέχνη αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό είναι μόνο η αρχή.» Τι μας επιφυλάσσει το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Ντούβλη; Αλίμονο!

fimes.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι