Κλείνει το κέντρο της Αθήνας και σταθμοί ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου από τη 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των αντιπολεμικών και αντιρατσιστικών συλλαλητηρίων με συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Ομονοίας και πορείες προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ καθώς και προς τη Βουλή.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί και την Κυριακή 22 Μαρτίου στην οδό Σπύρου Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευτυχίδου και Στράβωνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής του δήμου Αθηναίων από τις 5 το πρωΐ έως τις 3 το μεσημέρι, λόγω της διεξαγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων με την ονομασία «3 ΟΝ 3».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, παρακολούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν κατά την κίνησή τους τις εν λόγω περιοχές προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας τους και της πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβληματών.

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Αλλαγές και αυτό το Σαββατοκύριακο στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ αφού δεν θα λειτουργεί στο τμήμα Ταύρος - Ανω Πατήσια.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών στο συγκεκριμένο τμήμα, θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή: Χ1 Στ. ΗΣΑΠ Ταύρος - Στ. ΗΣΑΠ Ανω Πατήσια.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι