1.500.000 Ευρώ επίδομα στους βουλευτές για αγορά PC…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!

Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!Την ίδια στιγμή που ανακοινωνονται οικονομικα μέτρα και οι “απλοί άνθρωποι του μόχθου” καλούνται να πληρώσουν “το μάρμαρο”, η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής… προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:


Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο (κάντε κλικ στην κάθε φωτό) κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα… περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.


Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μας δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

Αναρωτιέμια που ξοδεύουν τα χρήματα τους, όταν στα Γραφεία τους διαθέτουν αποσπασμένους υπαλλήλους από διαφορες δημόσιες υπηρεσίες,που τους πληρώνει το κράτος,δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες ,όταν το κράτος τους διαθέτει προστασία ,έξοδα για μετακινήσεις ,για αλληλογραφία, τώρα τους δίδει και επιδότηση αγοράσουν Η/Υ. !!
Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα…
Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι