Επίθεση του Αλκέτ Ριζάι στον εισαγγελέα έδραςΣε μια πρωτοφανής επίθεση στον εισαγγελέα έδρας, Γ. Γεράκη, προχώρησε ο βαρυποινίτης, Αλκέτ Ριζάι την Τρίτη, κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης με την απόδραση του ελικοπτέρου από τις φυλακές το 2009 με τον Β. Παλαιοκώστα.
«Θα δικάσεις εμένα εσύ, που είσαι κουμπάρος του απατεώνα του Καρούζου που είναι στη φυλακή Ναυπλίου και έφαγε 200 εκατ. από τον ελληνικό λαό;», είπε ο Ριζάι -μεταξύ άλλων- κατηγορώντας τον εισαγγελέα ότι είναι διαπλεκόμενος και ότι εκτελεί εντολές.
Στη συνέχεια είπε: «Εσύ που πήγες με ελικόπτερο στη βάφτιση στην Ελούντα, στην επόμενη απόδραση να έρθεις να με βοηθήσεις αφού ξέρεις από ελικόπτερα».
Να σημειωθεί ότι ο Αλκέτ Ριζάι και η σύντροφός του, Σούλα Μαστροπία, δεν έχουν συνήγορο υπεράσπισης, αφού ο κ. Κεχαγιόγλου παραιτήθηκε, όταν απερρίφθη αίτημά του για αναβολή της εκδίκασης, πειθαρχώντας στις αποφάσεις του ΔΣΑ που απαγορεύει τη διεξαγωγή της δίκης μετά τη δεύτερη διακοπή της συνεδρίασης. Από τότε αρνείται να εκπροσωπηθεί από άλλο δικηγόρο.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι