5 τροφές για να μαυρίσετε πιο εύκολα




Το καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ κι εσείς που..
ξεκινάτε τώρα τις εξορμήσεις σας στις παραλίες θέλετε όσο τίποτε άλλο να αποκτήσετε αυτό το bronze χρώμα με όποιον τρόπο μπορείτε..


Δείτε τις πέντε τροφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ευκολότερα ηλιοκαμένη όψη, χωρίς να... "ψηθείτε" με τις ώρες κάτω από τον ήλιο.

1. Κρόκοι αυγού
Οι κρόκοι αυγού είναι μια από τις τροφές που βοηθούν στο... μαύρισμα. περιέχουν βιταμίνη Α και θα πρέπει να καταναλώνονται πάρα πολύ συχνά για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν όμως έχετε πρόβλημα με τη χοληστερίνη σας καλό είναι να τρώτε το πολύ δύο κρόκους αυγών την εβδομάδα.

2. Ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο διαθέτει αναπλαστικές ιδιότητες και επίσης περιέχει στοιχεία που αναζωογονούν το δέρμα. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε θεωρείτε ότι βοηθά πολύ και στο μαύρισμα.

3. Καρότα
Τα ωμά καρότα θεωρούνται η ιδανική πηγή για να πάρετε φυσική καροτίνη. Η καροτίνη είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά για πολλά αντηλιακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο κι αυτό γιατί βοηθά πάρα πολύ στο μαύρισμα. Έτσι αν θέλετε να γίνετε μελανούρι καλό είναι να καταναλώνετε πολλά καρότα που είναι πλούσια και σε βιταμίνη Α.

4. Τυριά
Και τα τυριά είναι άκρως αποτελεσματικά. Προτιμείστε τα λευκά τυριά και φροντίστε να είναι μαγειρεμένα μαζί με το φαγητό σας για καλύτερο αποτέλεσμα.

5. Μάνγκο
Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι ιδανικά για εσάς που θέλετε το καλοκαίρι να έχετε πιο... τροπική όψη.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι