«Έχει 110 εκατομμύρια δολλάρια αλλά δε μας έχει δώσει σέντς»

234 Έχει 110 εκατομμύρια δολλάρια αλλά δε μας έχει δώσει σέντςΤην πίκρα του για το γεγονός ότι ο εγγονός τους τους έχει εγκαταλείψει (εκείνον και τη γιαγιά του) στην τύχη τους εξέφρασε ο 61χρονος Τζορτζ Μπίμπερ, παππούς του Τζάστιν από την πλευρά του πατέρα του.
«Μπορεί ο Τζάστιν να αξίζει, όπως γράφεται, 110 εκ. δολάρια, αλλά εμείς δεν έχουμε δει ποτέ ούτε ένα σεντς. Θα είναι πάντα ο εγγονός μου. Και αισθάνομαι περήφανος για αυτόν. Αλλά με στεναχωρεί αυτό το γεγονός, γιατί είμαστε σε κατάσταση απελπισίας. Λόγω αρρώστιας δεν μπορώ να δουλέψω, οπότε μετά βίας καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Και εκείνος δεν μας παίρνει καν τηλέφωνο. Είναι σαν να ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες».
Αυτό δήλωσε ο 61χρονος παππούς του Τζάστιν στην εφημερίδα Sun η οποία τον βρήκε να ζει πάνω σε ένα βρόμικο στρώμα στο σαλόνι του σπιτιού του (σ.σ. λόγω του ατυχήματος δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά ως την κρεβατοκάμαρα) στην πόλη Μίτσελ του Οντάριο. Με το διαπεραστικό κρύο να μπαίνει από την τρύπα στην στέγη που έχει μείνει ανοιχτή από τότε που, μερικούς μήνες πριν, έπεσε πάνω της ένα δέντρο.
Προσθέτοντας: «Στην ίδια κατάσταση είναι και η γιαγιά του. Έχει προβλήματα στην πλάτη αλλά αναγκάζεται να δουλεύει σαν σκυλί 40 ώρες την εβδομάδα κουβαλώντας σάκους με σκόνη μπογιάς. Κάποτε ο Τζάστιν ήταν ένα τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας και πλέον έχει γίνει σαν ξένος. Ευτυχώς που έχουμε άλλα 10 εγγόνια που μας σκέφτονται».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun τα μοναδικά δώρα που έχει κάνει ο Μπίμπερ στους παππούδες του είναι μια τηλεόραση και κάποια μετρητά τα Χριστούγεννα. Ενώ ο παππούς του μοιάζει εκνευρισμένος και με το πόσο καλά φέρεται ο Τζάστιν στους παππούδες του από την πλευρά της μητέρας του: «Τίποτε δεν είναι υπερβολικό για αυτούς. Τους αγοράζει σπίτια, αυτοκίνητα, κρουαζιέρες, ό,τι θέλουν. Αλλά για εμάς δεν δίνει τίποτε».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι