Έξω φρενών η «πρώην» του Παντελή Παντελίδη! Δείτε τι έγραψε στο facebook


Όταν η όμορφη Μαρία γνώρισε τον Παντελή Παντελίδη, δεν ήξερε αυτό που θα γινόταν… Ούτε πιστεύει αργότερα πως μιλώντας από δω κι από κει θα...


έμπαινε σε μεγάλους μπελάδες. Γιατί όπως εμείς σας αποκαλύψαμε, το κορίτσι αυτό είναι η αιτία που ο καλλιτέχνης έγραψε. Έτσι υποστηρίζει ο περίγυρος της γι αυτό έχει κι εκείνη ευθύνη!

Από τότε που έγινε γνωστό πως η Μαρία γνώρισε τον Παντελή, έχει χάσει την ησυχία της. το αποκορύφωμα ήταν κάποια group που δημιούργησαν στο facebook με το όνομά της. Φυσικά εκείνη δεν το απολαμβάνει όλο αυτό. Γι αυτό και το Σάββατο έγραψε στη σελίδα της στο facebook ένα μήνυμα, μήπως και ηρεμούν τα πνεύματα.

Εμείς σας το παραθέτουμε γιατί όπως και να χει η ωραία Μαρία ότι και να είχε στη ζωή της με τον Παντελίδη, θέλει την ησυχία της. Και κάποιοι έξυπνοι που ξέρουν από… σχόλια, καλό να είναι να σκέφτονται και τον άλλον, τη ζωή του, τη διάθεσή του. Η κοπέλα είναι αισθητικός, εργάζεται αρκετά χρόνια και δεν έχει σχέση με τη σόουμπιζ. Οπότε κατανοητό το μήνυμα της…

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η »ΜΟΥΣΑ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΑΛΛΑ «ΟΥΔΕΜΙΑ» ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΤΙΝΙΑ» ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!!!»

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι