Ποιος τράβηξε το βίντεο από την Ολομέλεια της Βουλής;

Σάλο έχει προκαλέσε εδώ και λίγες ώρες στη Βουλή η διαρροή στο διαδίκτυο, βίντεο το οποίο τραβήχτηκε με κάμερα μέσα από την Ολομέλεια και απαθανατίζει την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής............


Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τα θεωρεία των επισκεπτών που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής και πάνω από τα έδρανα του ΚΚΕ και πιθανότατα από τα θεωρεία των επισκεπτών, κάτι που απαγορεύεται ρητώς.

Αρχικά κυκλοφόρησε ότι πρόκειται για βίντεο από ρομποτική κάμερα του Καναλιού της Βουλής ωστόσο η Βουλή απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με το parapolitika.gr

Παρ’όλα αυτά η Βουλή δεν μπόρεσε να δώσει πειστική απάντηση για το πως κάτω από τα μάτια των αστυνομικών που ελέγχουν τα θεωρεία πέρασε η κάμερα και τράβηξε βίντεο διάρκειας πάνω από ένα λεπτό. Το ζήτημα που προκύπτει είναι μείζον καθώς προκύπτει θέμα ασφαλείας με τη Βουλή να μοιάζει σουρωτήρι.

Κι αυτό γιατί με τον ίδιο τρόπο που πέρασε η κάμερα θα μπορούσε να έχει περάσει και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους. Εκτός αν η «δουλειά» έγινε εκ των έσω. Όπως ήταν φυσικό η διαρροή του βίντεο προκάλεσε την οργή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος έδωσε εντολή να ερευνηθεί το περιστατικό.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι