Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 3/10 τα Ζώδια!

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Οκτωμβρίου 2012

 
Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Νοιώθεις εκνευρισμό, για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μια ιδανική πλανητική περίοδο, κατά την οποία η τύχη είναι με το μέρος σου για να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Αν καταστρώσεις μεθοδικά το πρόγραμμά σου, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, αγαπητέ Κριέ, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα όσον αφορά στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Τότε, μπορείς να πετύχεις θαύματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα και να είσαι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.







Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σας, που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Εσύ, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κυνήγησε τον ερωτικό σου στόχο πιο δυναμικά, γιατί η Αφροδίτη, από σήμερα και στο εξής στην Παρθένο, σε ευνοεί για να τον κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Την σημερινή Τετάρτη, φίλε Ταύρε, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, που θα σου αποδώσουν υψηλά κέρδη. Φρόντισε μόνο να είσαι διαλλακτικός και μην αποκαλύπτεις τους άσσους, που έχεις κρυμμένους, με την πρώτη ευκαιρία.







Δίδυμοι
21/5-21/6

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο, φίλε Δίδυμε, κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο ρεαλιστής, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Να θυμάσαι ότι είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις ένα πολύ ρομαντικό και ερωτικό βράδυ μαζί του. Εσύ, που ο έρωτας δεν έχει φανεί στη ζωή σου και η μοναξιά σε έχει κουράσει, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι εξαιρετικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου, αν είσαι Δίδυμος. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από τα αδιέξοδα σε αυτόν το βασικό τομέα της ζωής σου.







Καρκίνος
22/6-22/7

Θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα αυτήν την Τετάρτη, φίλε Καρκίνε, και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης, και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, που σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχεις, συνεχώς δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Όσο για σένα, που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, απαλλάξου μια καλή από την παρουσία της και δέξου την πρόσκληση που θα σου κάνει ένα στενό σου πρόσωπο, για ένα ρομαντικό δείπνο. Ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, αν είσαι Καρκίνος, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα, που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά με οργανωμένες κινήσεις, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις πολλές ετοιμόρροπες καταστάσεις και να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδα σου.







Λέων
23/7-23/8

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Λέων, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν. Κάποιες προτάσεις, που ενδέχεται να σου κάνουν, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν, για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα ορισμένες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, να ξέρεις πως ο Άρης από τον Σκορπιό σου δίνει όλα τα φόντα, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Κάνε κάτι δραστικό, άμεσα!







Παρθένος
24/8-22/9

Από σήμερα κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, αγαπητέ Παρθένε, και άλλαξε τη διατροφή σου. Με την Αφροδίτη μέχρι σήμερα στον Λέοντα, μάλλον έχεις ξεφύγει το τελευταίο διάστημα και πρέπει άμεσα να μαζευτείς, για να νιώσεις καλύτερα. Τώρα που η νέα της θέση στο ζώδιό σου θα σε ισορροπήσει, διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Άντε, να ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βρες τους κατάλληλους τρόπους να πλησιάσεις το άτομο που σε έχει γοητεύσει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Μην φοβάσαι να ανοιχτείς, αλλιώς θα μείνεις με το απωθημένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.






Ζυγός
23/9-22/10

Από σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο, βάλε στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Μία τέτοια συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να μιλάς στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Ζυγός. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Και αν δεν μπορείς να αντέξεις την μοναξιά, που επιμένει να βρίσκεται κοντά σου, μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να γίνει και η καινούργια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ζυγέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα, που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ.







Σκορπιός
23/10-22/11


Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις που μπορεί να σε κρατούν πίσω στα σχέδια σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Ο Άρης από το ζώδιό σου σε ευνοεί σημαντικά στην επίτευξη των σκοπών σου. Μην το ξεχνάς αυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου την σημερινή Τετάρτη, φίλε Σκορπιέ, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και νιώθεις μεγάλη πίεση. Ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το με όμορφο τρόπο και μην φτάνεις στα άκρα. Αν η μοναξιά είναι ακόμη η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι. Άνοιξε τα φτερά σου, αλλά και τα ματιά σου, για να την αναγνωρίσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν στο αντικείμενό σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί αν είσαι μετρημένος, μπορείς εύκολα να τα λύσεις.










Τοξότης
23/11-21/12

Η υπομονή έχει και τα όριά της! Και εσύ, φίλε Τοξότη, όση υπομονή και να διαθέτεις, αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου, με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε, αφού… μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Βρες λοιπόν το χρόνο να δεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει, διόρθωσέ το και μην εκτίθεσαι χωρίς σημαντικό λόγο στους δικούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, επιδίωξε να γνωρίσεις ένα άτομο από τη δουλειά σου, που έχει κινήσει το ενδιαφέρον σου, και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.








Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Με την Αφροδίτη να κινείται από εδώ και στο εξής στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου, μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε κάποιες συζητήσεις που κάνει ο σύντροφος σου για τη σχέση σας, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πέρνα το χρόνο σου με άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και δεν θα αργήσεις να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Να είσαι αισιόδοξος και θετικός. Είναι βέβαιο ότι θα έχεις ερωτικές ευκαιρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Αυτή η Τετάρτη είναι κάπως έντονη, σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μιας και θα υπάρξουν εμπόδια που θα σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις περιττά έξοδα.









Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Φρόντισε μόνο να μην οδηγηθείς σε επιπόλαιες κινήσεις, λόγω της υπερβολικής αισιοδοξίας, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον πλησιάσεις πιο ουσιαστικά και συναισθηματικά. Εσύ που βιώνεις ακόμη την μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει να ανανεωθείς λίγο εξωτερικά και να γίνεις πιο ελκυστικός, ώστε να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Υδροχόε. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τις με σοβαρότητα για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.







Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία ή έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στα άτομα που σε περιβάλλουν. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στον άνθρωπό σου και να έχεις την συμπαράσταση και την κατανόησή του, στα παράπονα που θα του κάνεις. Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος, γι αυτό μην παραλείπεις να συζητάς μαζί του οτιδήποτε σε ενοχλεί. Η επικοινωνία είναι σημαντική, για να κρατήσεις τη σχέση σου σε καλά επίπεδα και να είσαι ευτυχισμένος. Αν ακόμη στη ζωή σου δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής από το Ζυγό, σε ευνοεί για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι