ΒΙΝΤΕΟ: Ομογενής έστειλε επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο Δήμαρχο Χάλκης

 ΒΙΝΤΕΟ: Ομογενής έστειλε επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο Δήμαρχο Χάλκης
Ενας 80χρονος ομογενής που κατάγεται από την Κάρπαθο, πρώην επιχειρηματίας, που όμως έχει πέσει έξω, έχει γεμίσει το τελευταίο διάστημα τα σχολεία και τους Δήμους της χώρας με επιταγές εκατομμυρίων ακόμη και δισεκατομμυρίων, οι οποίες, όμως, όπως φαίνεται δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα.
Ο δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός, έλαβε μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία απέστειλε ο ίδιος ομογενής από τη Βαλτιμόρη, ως ευεργεσία με ερέθισμα μια συνέντευξη του δημάρχου που δημοσιεύτηκε σε ένα ομογενειακό μέσο. «Το νέο αναστάτωσε το νησί. Κάναμε μια έρευνα και επικοινωνήσαμε με ομογενείς από τη Χάλκη στη Βαλτιμόρη αλλά και με την τράπεζα από την οποία προήλθε η επιταγή σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Διαπιστώσαμε, αφενός ότι η επιταγή ήταν ακάλυπτη, αφετέρου ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο κύριο, γύρω στα 80, πρώην επιχειρηματία, που όμως δυστυχώς οι επιχειρήσεις του ‘έπεσαν έξω’», επεσήμανε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο δήμαρχος.
«Από ό,τι μας είπαν στη συγκεκριμένη τράπεζα το μπλοκ των επιταγών που είχε στην κατοχή του ο ομογενής, δεν είχε πλέον αρκετά φύλλα. Έτσι μάλλον, θα άφηναν το θέμα να λήξει εκεί, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε περαιτέρω με την υπόθεση… Όμως, μιλώντας το επόμενο διάστημα και με άλλους δημάρχους στα Δωδεκάνησα, συγκεκριμένα από την Κάρπαθο και τη Λέρο, διαπίστωσα ότι έλαβαν κι εκείνοι ακάλυπτες επιταγές από τον ίδιο κύριο. Για εμάς πλέον, είναι μια ιστορία που μοιάζει με ανέκδοτο και μας κάνει να χαμογελάμε», τόνισε ο δήμαρχος. Ευχήθηκε πάντως, στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης να υπάρχει αντίκρισμα και να πάνε τα χρήματα στα σχολεία.
 ΒΙΝΤΕΟ: Ομογενής έστειλε επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο Δήμαρχο Χάλκης

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι