ΔΕΙΤΕ: Πωλείται το σπίτι που... γεννήθηκε ο Harry Potter

Οι πολύ... ματσωμένοι fan του Harry Potter έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού μπορούν, αν διαθέσουν...


950.000 αγγλικές λίρες, να αποκτήσουν το σπίτι όπου γεννήθηκε ο αγαπημένος τους ήρωας.




Το κτίριο του 14ου αιώνα που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες Harry Potter ως το σπίτι όπου γεννήθηκε ο κινηματογραφικός μάγος, πωλείται. Σε τιμή ευκαιρίας δεν θα το έλεγες πάντως, αφού για να το αποκτήσεις θα πρέπει να διαθέσεις 950.000 αγγλικές λίρες ή διαφορετικά περίπου 1.200.000 €.




Στο γραφικό εξοχικό, που βρίσκεται στο Lavenham, Suffolk, στο Ηνωμένο Βασίλειο, γυρίστηκε και η σκηνή όπου ο Harry απέκτησε τη χαρακτηριστική ουλή στο μέτωπο.




Όπως αναφέρει η Dailymail, το συγκεκριμένο σπίτι έχει φωτογραφηθεί όσο κανένα άλλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μόνο ανταγωνιστή του την οικία του εκάστοτε Βρετανού πρωθυπουργού, που βρίσκεται στη 10 Downing Street.




Το όμορφο κτίριο, που χτίστηκε την περίοδο του Μεσαίωνα, πάντως ίσως να τα αξίζει τα λεφτά του, αφού, εκτός από ιστορική αξία, διαθέτει χώρο υποδοχής, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα/αίθουσα πρωινού, πλυσταριό, τρία υπνοδωμάτια, δυο μπάνια και μια σοφίτα. Μπορεί μάλιστα να εννοποιηθεί με την πέντε αστέρων αυτόνομη πτέρυγα που διαθέτει αίθουσα ανάγνωσης, σαλόνι, κουζίνα/αίθουσα πρωινού, μπάνιο και δυο διπλά υπνοδωμάτια-σουίτες.


  Dailymail

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι