Τέσσερις στάσεις που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει στο σεξ!!!

Τέσσερις στάσεις που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει στο σεξ!!!

Γιατί πάντα υπάρχουν νέες ...στάσεις απόλαυσης.

1. Η...Δύναμη G

Πρόκειται για μια από τις στασεις που δίνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αγγίξει το σημείο G σου (εξ ου και το όνομα της)

Ξαπλώνεις ανάσκελα και σηκώνεις τα γόνατά σου στο στήθος του. Ζήτησέ του να γονατίσει ακριβώς μπροστά σου, να πιάσει τα πόδια σου και να μπει μέσα σου με την κίνηση να προέρχεται από τους γοφούς του. Για ακόμα βαθύτερη διείσδυση, άρα και απόλαυση, αν έχεις την αντίστοιχη ευλυγισία, βαλε τα πόδια σου πανω στο στήθος του και ζήτα του να σε πιάσει από τους γλουτούς ενώ μπαίνει μέσα σου. Και...May the G Force be with you!


2. Ερωτικό Τρίγωνο

Μη βιάζεσαι - δεν είναι αυτό που νομίζεις: δεν θα βάλεις τρίτο άτομο ανάμεσά σας. Είναι μια στάση που απλώς...απαιτεί ευλυγισία.

Εσύ ανάσκελα, στο πάτωμα ή στο κρεβάτι, με το αριστερό σου πόδι να είναι τεντωμένο στον αέρα. Πάρε το δεξί σου και άνοιξέ το προς τα δεξιά σου, σε σχεδόν 90° σε σχέση με το σώμα σου. Άπλωσε το δεξί σου χέρι και πιάσε την πίσω πλευρά από το δεξί σου γόνατο, σχηματίζοντας ουσιαστικά έτσι ένα τρίγωνο. Ζήτα από τον παρτενέρ σου να γονατίσει με το ένα πόδι (το άλλο θα πατάει μέσα στο "τρίγωνο" που σχηματίζει το χέρι σου με το σώμα και το πόδι - μην μπερδεύεσαι, είναι πιο απλό από όσο ακούγεται) και να μπει μεσα σου. Όσο πιο πολύ εφάπτεται είναι το αριστερό, τεντωμένο πόδι σου με τον κορμό του συντρόφου σου, τόσο πιο βαθιά θα μπορεί να μπαίνει μέσα σου.


3. Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει

Κυριολεκτικά όμως. Αυτός στέκεται όρθιος, με την πλάτη στο κρεβάτι. Λυγίζει ελαφρώς τα γόνατα, σε σηκώνει και σε κρατά από τους γλουτούς και το πίσω μέρος των μηρών. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, πάτα τις πατούσες σου στο κρεβάτι για στήριγμα (κάνεις λιγότερο και το βάρος που σηκώνει ο ίδιος έτσι) και αγκάλιασέ τον από τον λαιμό και τους ώμους. Όταν μπαίνει μέσα σου μπορείς να κινείσαι ελαφρά, σαν να είναι σε κούνια. Ξεχωριστή εμπειρία.


4. Στο πλυντήριο

Γιατί υπάρχουν οικιακές συσκευές που έχουν και άλλες χρήσεις. Σκύψε στην επιφάνεια του πλυντηρίου, πατώντας σταθερά στο πάτωμα, και με ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα. Άνοιξε καλά τα πόδια σου, και ζήτα του να μπεί μέσα σου ενώ παράλληλα θα εφάπτονται οι μηροί και η λεκάνη του με το σώμα σου. Νομίζω πως είναι αυτονόητο πως όλο αυτό θα γίνεται ενώ το πλυντήριο λειτουργεί.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι