ΣΟΚ! Τα ΜΑΤ έριξαν ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ στους διαδηλωτές στη Χαλκιδική!Οι δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος δοκιμάζουν τα νέα τους όπλα πρώτα στην περιφέρεια.
Σύμφωνα με τη φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε, τα ΜΑΤ έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών κατά των διαδηλωτών στις Σκουριές της Χαλκιδικής!

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, στη Βόρεια Χαλκιδική πραγματοποίησαν πορεία στη δασική περιοχή στις Σκουριές, όπου έχουν ξεκινήσει εργασίες υλοτομίας.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν και έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για να μην ξεπουληθεί η γη για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Καναδών, που ενδιαφέρονται για τη περιοχή.Παρά την παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρων, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων. Προηγουμένως είχαν κάνει χρήση πλαστικών σφαιρών εναντίον των διαδηλωτών, από τις οποίες υπήρξαν τραυματίες.

tsantiri.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι