Οργισμένη η κόρη του Μανώλη Ρασούλη με τη Χρυσή Αυγή [φωτο]

Οργισμένη εμφανίστηκε η κόρη του ιστορικού συνθέτη και τραγουδιστή Μανώλη Ρασούλη με αφορμή τη χρήση του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ» ως μουσική υπόκρουση στην συγκέντρωση κατά των κέντρων κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο, στην οποία συμμετείχε και η Χρυσή Αυγή.


Με μήνυμα της στο twitter η Ναταλία Ρασούλη, τόνισε ότι απαγορεύει κατηγορηματικά τη χρήση του γνωστού τραγουδιού από την οργάνωση Χρυσή Αυγή. Ο λόγος σύμφωνα με την κόρη του μεγάλου συνθέτη είναι το «εξαιρετικά μεγάλο πολιτικό και ιδεολογικό χάσμα της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης».

Αναλυτικά η Ναταλία Ρασούλη έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:

«Μέχρι να δοθεί το επίσημο ανακοινωθέν, και σε συμφωνία με την συνθέτρια του τραγουδιού, Βάσω Αλαγιάννη, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ», Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης.
 
Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ» από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική».


Δείτε τα tweet της Ναταλίας Ρασσούλη:


tsantiri.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι