Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία αλλοδαπού

Ανατριχιαστική τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας νεαρού αλλοδαπού, που βρέθηκε νεκρός στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι, πριν δολοφονηθεί....με χτυπήματα στο κεφάλι, είχε υποστεί άγριο σοδομισμό.
 
 Ο άτυχος άνδρας που ήταν αφγανικής καταγωγής, βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που ήταν από καιρό εγκαταλειμμένο σε ένα αγρόκτημα της περιοχής. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες και, όπως αποδείχθηκε από την αυτοψία, αιμορραγούσε ακόμη και από τον πρωκτό. Η νεκροτομή θα αποδείξει αν είχε πέσει θύμα βιασμού ή αν τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο όργανο με σκοπό τον βασανισμό του. 
 
 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου έχουν κάνει αρκετές προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει την άκρη του νήματος ώστε να εξιχνιάσουν την φρικτή δολοφονία. Το αποτρόπαιο σεξουαλικό έγκλημα έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, όπου επικρατεί ανασφάλεια μετά και τα πρόσφατα επεισόδια που προκάλεσαν τσιγγάνοι με πυροβολισμούς και επιθέσεις σε καφενεία.

protothema.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι