Ο 21χρονος Πακιστανός είναι ο «Δράκος» της Πάρου!

ο «Δράκος» της Πάρου  -σύμφωνα τουλάχιστον και με την πρώτη ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού Πακιστανού και στα ρούχα της μαθήτριας- έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Ασφάλειας.

Ο ηλικίας 21 ετών υπήκοος Πακιστάν κρατείται στη ΓΑΔΑ, δεν έχει ομολογήσει, ωστόσο είναι πλέον θέμα χρόνου να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την παρατηρητικότητα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς, η οποία, λίγες ώρες πριν την επίθεση, είδε το συγκεκριμένο νεαρό αλλοδαπό με λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο να περνάει δυο φορές από μπροστά τους και να κοιτάζει παράξενα.

Παράλληλα, δύο ημέρες μετά την επίθεση, ο εργοδότης του αλλοδαπού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως ο νεαρός, που εργάζεται ως κηπουρός στην τουριστική του επιχείρηση, ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει, γιατί ένας συγγενής του στην Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Έτσι, οι Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν πως είναι ο δράστης της επίθεσης. Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποίησουν το γενετικό υλικό, με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς.

Παράλληλα με το κυνήγι του Πακιστανού, οι Αρχές κινούνταν σε δύο περιοχές, εστίαζαν τις έρευνες σε δέκα πρόσωπα που έχουν δώσει δείγμα DNA, ενώ άλλοι πέντε ύποπτοι δεν είχαν εντοπιστεί.

Αυτά ήταν τα βασικά κομμάτια του παζλ στην υπόθεση θρίλερ με την άγρια κακοποίηση της μαθήτριας από έναν άγνωστο μανιακό άνδρα το απόγευμα της 22ας Ιουλίου στα βράχια της παραλίας των σέρφερ.

Επίσης, κάθε μέρα που περνούσε, μεγάλωνε η λίστα των ατόμων που έχουν καταθέσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας. Τελικά κατέθεσαν περίπου 60 άτομα, χωρίς όμως τα λεγόμενα κάποιου να δίνουν απαντήσεις για το τι συνέβη μεταξύ 7:00 και 7:20 το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι