Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της


 

Μία μητέρα, πολωνικής καταγωγής, και τα δύο παιδιά της παρέσυρε... ένας μοτοσικλετιστής στις 8.15 πρωί της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο επτάχρονα δίδυμα αδέλφια ( αγόρι και κορίτσι), νοσηλεύονται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ η μητέρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και υπηρετεί στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Ο νεαρός βιαζόταν να πάει στην υπηρεσία του και για τον λόγο αυτό είχε αναπτύξει ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες.

Στην συνέχεια παρέσυρε την μητέρα με τα δύο παιδιά, εγκαταλείποντάς τους στο σημείο, ενώ νωρίτερα είχε χτυπήσει και έναν ποδηλάτη.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών με επικεφαλής τον διοικητή τους άρχισαν τις αναζητήσεις μετά το ατύχημα και από τα στοιχεία της πινακίδας βρήκαν την διεύθυνση του σπιτιού του νεαρού.

Ο δράστης δεν είχε πάει ούτε στην υπηρεσία του, ούτε και στο σπίτι του, ενώ οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους γονείς του. Εκείνοι τον ειδοποίησαν ότι αναζητείται από την Τροχαία και λίγη ώρα μετά παραδόθηκε και συνελήφθη.

ethnos.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι