Κάνουν μήνυση στην Κανέλλη οι αστυνομικοί της Κοζάνης!

Τη μήνυση για εξύβριση κατέθεσε το πρωί, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης έπειτα από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, αφορμή στάθηκε δήλωση της κυρίας Κανέλλη σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, όπου αποκάλεσε "φασιστοτσόγλανους" ορισμένους αστυνομικούς.
Η δήλωση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά το γνωστό επεισόδιο που είχε η κυρία Κανέλλη, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

"Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλουν. Δεν είμαστε ούτε φασίστες ούτε τσόγλανοι", είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση -μεταξύ άλλων- αναφέρει:
"Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών - ένστολων εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση".

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι