Με μαύρα περιβραχιόνια η Εθνική – Υπό βροχή η τελευταία προπόνηση


Η Ουέφα έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ και η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στην Γερμανία σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του Αλκέτα Παναγούλια. Υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής. Προορίζεται για βασικός ο Νίνης.


Κάτω από έντονη βροχόπτωση που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πριν τον προημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στην Γερμανία.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν δοκίμασε κάτι συγκεκριμένο, καθώς οι ομάδες που δούλεψαν ήταν αναμεμειγμένες, έχει ωστόσο καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του αρχικού σχήματος με τον Νίνη να έχει το προβάδισμα αντί του Γκέκα για την άλλη θέση.

Αυτοί που έχουν "κλειδώσει" τις θέσεις τους στην 11άδα είναι οι: Σηφάκης στο τέρμα, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κ.Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας στην άμυνα, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης στο κέντρο, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης.

Παράλληλα, την άδεια να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον ξαφνικό χαμό του Αλκέτα Παναγούλια εξασφάλισαν οι Έλληνες διεθνείς. Με αυτόν τον τρόπο ο Φερνάντο Σάντος, οι ποδοσφαιριστές και η ΕΠΟ θα τιμήσουν τη μνήμη του πιο πετυχημένο ομοσπονδιακό προπονητή στην προ Ρεχάγκελ εποχή.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι