Σταματά και η Delta Airlines την αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-ΗΠΑ!

 Σταματά και η Delta Airlines την αεροπορική σύνδεση Ελλάδας ΗΠΑ!
Τέρμα οι απευθείας πτήσεις Ελλάδας- ΗΠΑ Από το ερχόμενο φθινόπωρο!  Η τελευταία αμερικανική εταιρία που έχει ακόμα τέτοια δρομολόγια , η Delta, προγραμματίζει να σταματήσει τις πτήσεις της προς τη χώρα μας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας Εθνικός Κήρυκας, η Delta Airlines, η μοναδική εταιρεία που πραγματοποιεί σήμερα καθημερινά πτήσεις από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK με προορισμό τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών, αποφάσισε να διακόψει τις πτήσεις της προς την Ελλάδα στις 26 Οκτωβρίου 2012. Μόνο για τη θερινή περίοδο σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις η US Airways από τη Φιλαδέλφεια προς την Αθήνα.
Η εξέλιξη αυτή άναμένεται να έχει δυσμενή αποτελέσματα  στον ληδη »χτυπημένο » απο την κρίση ελληνικό τουρισμό, αφου θα αυξήσει τις ώρες ταξιδιού μέσω άλλων ενδιάμεσων στάσεων και μετεπιβιβάσεων.Η πρώτη  κατάργηση των απευθείας πτήσεων έγινε από την  Ολυμπιακή το 2009 και στη συνέχεια διέκοψε  τις πτήσεις της η  αμερικανικήContinental.
Να σημειωθεί ότι σύνφωνα με πληροφορίες μας ομογενειακοί παράγοντες έχουν κάνει παραστάσεις ππρος την ηγεσία της αμερικανικής εταιρίας να επανεξετάσει το θέμα.
Το κράτος, με όποια του μορφή, έχει κάνει κάτι ή βλέπει απλώς τα …αεροπλάνα να περνούν;

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι