Παπαρήγα: Προ των πυλών η άναρχη πτώχευση του λαού


Παπαρήγα: Προ των πυλών η άναρχη πτώχευση του λαού

Για το μεγάλο κεφάλαιο αγωνιούν τα αστικά κόμματα δήλωσε η γενική γραμματέας Αλέκα Παπαρήγα, αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές, ενώ σημείωσε ότι η άναρχη πτώχευση του ελληνικού του λαού βρίσκεται προ των πυλών.

«Η προεκλογική αγωνία των άλλων κομμάτων, το τι θα γίνει στις 18 Ιούνη και μετά, ένα στόχο έχει: Πώς θα υπηρετηθεί και μόνο η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Μετά τις 18 Ιούνη θα αποδειχθεί επίσης ότι είναι ξεπερασμένη και η συζήτηση ποιες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στο μνημόνιο, ποιες τροποποιήσεις δέχεται η ΕΕ ή όχι, για τον λόγο: ότι η άναρχη πτώχευση είναι προ των πυλών για τον ελληνικό λαό τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως και μέσα στο 2013» δήλωσε η κ.Παπαρήγα.

Η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι το κόμμα προειδοποιεί τον λαό πως σε μια τέτοια περίπτωση είτε είναι κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή κυβέρνηση θα είναι αντίπαλός του (και) δεν πρόκειται να στηρίξει το λαό καθόλου.

«Αντίθετα ο λαός και στην προεκλογική περίοδο και αμέσως μετά πρέπει να είναι απολύτως προετοιμασμένος και οργανωμένος, γιατί θα χρειαστεί να διεκδικήσει με τα ίδια του τα χέρια το δικό του το ψωμί. Κανείς άλλος από τα πάνω δεν πρόκειται να του δώσει τίποτα. Να γιατί χρειάζεται ένα ΚΚΕ ισχυρό, δυνατό» επισημαίνει, σύμφωνα με το ethnos.gr, η κ. Παπαρήγα.

Τέλος, πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ «χωρίς να φοβάται θυσίες και εμπόδια θα τα δώσει όλα για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων, διαφορετικά ο λαός θα οδηγηθεί σε τραγωδία».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι