Με… πειστικές ενέργειες τη βραδιά των εκλογών απειλεί η Χρυσή Αυγή

 Με… πειστικές ενέργειες τη βραδιά των εκλογών απειλεί η Χρυσή Αυγή
Με… πειστικές ενέργειες απειλεί η Χρυσή Αυγή σε περίπτωση που οι άνθρωποι της διαπιστώσουν απόπειρες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.
Μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής προχωρούν σε ευθείες προειδοποιήσεις και απειλές και τονίζουν ότι θα είναι… αμείλικτοι τόσο μέσα σε εκλογικά κέντρα, όσο και κατά την ανακοίνωση των αποτελέσμάτων.
«Εξηγούμεθα: είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσουν απόκρυψη ψηφοδελτίων. Διότι, εκτός του ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν αρκετοί εκλογικοί αντιπρόσωποι του κινήματος, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο πόδι και θα ελέγχουν συνεχώς και με μεγάλη συχνότητα τα εκλογικά κέντρα και όπου παρατηρούνται «παρατράγουδα» θα είναι αμείλικτοι», αναφέρουν και προσθέτουν: «Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θα είναι παρών νόμιμος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα παρακολουθεί την κατάσταση και αν κριθεί σκόπιμο θα κάνει τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα απ’ αυτές τις ενέργειές του, θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να προβούν σε άλλες, πιο «πειστικές» ενέργειες».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι