Σοκ στην Κομοτηνή. 10 νεκροί σε ΕΝΑ τροχαίο...14 άτομα είχαν μπεί σε ένα Audi A6

Μακελειό στην άσφαλτο με 10 νεκρούς - Στοίβαξαν 14 ανθρώπους σε ΙΧ και έτρεχαν!

Το τροχαίο συνέβη στις 6:35 σήμερα το πρωί στον δρόμο Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, στον κόμβο ανατολικής Κομοτηνής, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, "μιλάμε για μία τραγωδία", μεταξύ των τεσσάρων τραυματιών υπάρχει ένα αγοράκι 5 ετών το οποίο μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη, δύο νεαροί άνδρες και μία νεαρή γυναίκα. Η νεαρή γυναίκα χαροπαλεύει και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Το αυτοκίνητο, που είχε.... κλεμμένες πινακίδες από την Αθήνα και στο οποίο συνολικά 14 άτομα είχαν συμπιεστεί για να χωρέσουν, βγήκε από τον δρόμο και χτύπησε πάνω σε διαφημιστική πινακίδα. Εκτινάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και ανατράπηκε στο παράπλευρο αντιπλημμυρικό κανάλι, διαχωρίστηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών.

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες αρχικά στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και στη συνέχεια, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Καθώς η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, εκτιμάται ότι η αιτία πρόκλησης του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο μάρκας Audi A6 έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας από την Σερβία, ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβωθεί και τα στοιχεία ιδιοκτησίας του.

Από την αστυνομία εικάζεται ότι πρόκειται για ακόμη μια περίπτωση διακίνησης λαθρομεταναστών με τραγική κατάληξη, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο διακινητής παρέλαβε τα 12 άτομα που είχαν περάσει από την περιοχή του Έβρου, με σκοπό να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.

myvernews.blogspot.com

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι