Αύριο το τέλος του κόσμου!


Αυτό ήταν. Ό,τι ζήσαμε , ζήσαμε. Γιατί το τέλος του κόσμου είναι εδώ και θα το δούμε live στις 21 Μαϊου - όσο προλάβουμε δηλαδή.'Tο τέλος του κόσμου φτάνει στις 21 Μαίου του 2011 αλλά οι Αυστραλοί αδιαφορούν…''

Γέμισε η Αυστραλία με τεράστιες αφίσες του Αμερικανού ιεροκήρυκα Χάρολντ Κάμπινγκ που ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι η Δεύτερη Έλευση του Κυρίου, θα γίνει στις 21 Μαΐου.

Όμως, παρά τη διαφημιστική εκστρατεία κανείς δεν «συγκινείται», ενώ οι εκπρόσωποι των χριστιανικών εκκλησιών αρνούνται ακόμα και να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Μόνο ένας Καθολικός επίσκοπος δήλωσε πως "αυτά είναι αστειότητες".

Σύμφωνα με τον 89χρονο Αμερικανό ιεροκήρυκα Χάρολντ Κάμπινγκ, στις 6 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας ( ώρα Ελλάδας 4 τα ξημερώματα) της 21 Μαΐου, περίπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «ανέβει» στον παράδεισο, ενώ οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην κόλαση!

Σε... δόσεις η καταστροφή

Όλα θα ξεκινήσουν από τη Νέα Ζηλανδία, εκεί όπου στις 21 Μαϊου θα γίνει ένας τεράστιος σεισμός, ο οποίος και θα αρχίσει μέσα από τη θεωρία του ντόμινο να πλήττει την Ασία και μετά την Ευρώπη.

Λίγο μετά, ο σεισμός θα κατευθυνθεί προς Αφρική, μέχρι τον τελευταίο του προορισμό την Αμερική!

Το δυστύχημα είναι ότι όσοι γλιτώσουν, τους περιμένει χειρότερη μοίρα. Και αυτό γιατι ο Θεός, στις 21 Οκτωβρίου όσοι δει και ζουν ακόμα θα τους ρίξει μπάλες φωτιάς και θα τους κάψει!
Και μπορεί η θεωρία του κ. Κάμπινγκ να φαίνεται απίστευτη έως.. αστεία, ωστόσο, ο καλιφορνέζος ιεροκήρυκας έχει καταφέρει να πείσει πολύ κόσμο μέσω του δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών που κατέχει, το Family Radio Network, το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα θρησκευτικό δίκτυο που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από δωρεές ακροατών, ενώ μόνο στις ΗΠΑ διαθέτει 66 σταθμούς.
Την ίδια ώρα, περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες με καταστροφολογικά σλόγκαν έχουν αναρτηθεί σε εκατοντάδες δρόμους των ΗΠΑ.

Αφού πέρασε 70 ολόκληρα χρόνια μελετώντας τη Βίβλο, ο Κάμπινγκ, ισχυρίζεται σήμερα κατάφερε να βρει την ημέρα που ο κόσμος θα καταστραφεί μέσω ενός συστήματος μαθηματικών πράξεων που ανέπτυξε.

Σύμφωνα με τη θεωρία του, ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Μαΐου του 2011, δηλαδή 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ., την ημέρα που ο ίδιος πιστεύει ότι σταυρώθηκε ο Χριστός.

Ο αριθμός 722.500 προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό τριών «ιερών» αριθμών (5,10,17) δύο φορές μεταξύ τους.

«Όταν το ανακάλυψα, τρελάθηκε», είπε ο 89χρονος αναφερόμενος στην «ανακάλυψή» του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κάμπινγκ είχε προβλέψει ξανά το τέλος του κόσμου στις 6 Σεπτεμβρίου του 1944. Εκατοντάδες ακροατές του είχαν συγκεντρωθεί σε ένα στάδιο στην Αλαμέντα, περιμένοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού. Μάταια όμως...

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι