Διαιτητής της Σούπερ Λιγκ πλάκωσε οπαδό

Διαιτητής της Σούπερ Λιγκ πλάκωσε οπαδό

Πέτρος Κωνσταντινέας: «Αν σε έβριζε εσένα τι θα έκανες»;

Ο διαιτητής της Σούπερ Λιγκ, Πέτρος Κωνσταντινέας, υπήρξε πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με φίλαθλο σε αγώνα μεταξύ ομάδων της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ο φίλαθλος γλύτωσε από τα χέρια του διαιτητή χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας υπήρξε πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με φίλαθλο μετά τη λήξη του αγώνα του Α.Ε. Αβίας – Ασπροχώματος για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-1 προσπερνώντας στην βαθμολογία τους αντιπάλους της. Μετά τη λήξη του αγώνα ένας από τους οπαδούς που βρισκόταν στις εξέδρες βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, βρίζοντας τον διαιτητή και πετώντας του μια ομπρέλα.

Ο Κωνσταντινέας δεν κράτησε την ψυχραιμία του, επιτέθηκε κατά του οπαδού και μάλιστα τον κόλλησε στα κάγκελα. Χρειάστηκε να βγάλουν από τα χέρια του διαιτητή τον οπαδό οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα.

Μάλιστα στην συνέλευση των διαιτητών Μεσσηνίας, όταν κάποιοι είπαν στον Κωνσταντινέα ότι δε θα έπρεπε να αντιδράσει έτσι αυτός είπε: «Αν σε έβριζε εσένα τι θα έκανες;».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι