Ετοιμάζεται να γίνει ο νεαρότερος παππούς!

Είναι μόλις 29 ετών και θα γίνει παππούς, κατακτώντας παράλληλα το ρεκόρ του νεότερου παππού στην Βρετανία.
Ο 29χρονος θα αποκτήσει εγγόνι από την …14χρονη κόρη του η οποία έμεινε έγκυος από την επίσης έφηβο φίλο της και θα γεννήσει σε περίπου έξι μήνες.
Ο νεαρός μέλλων παππούς, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να διαφυλαχτεί η ανωνυμία της ανήλικης κόρης του, δήλωσε στην εφημερίδα ‘Daily Mail’ ότι έγινε πυρ και μανία όταν πληροφορήθηκε ότι η 14χρονη διανύει την 11η εβδομάδα της κύησης.
«Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Μου αρέσει η ιδέα να γίνω ο νεότερος παππούς της Βρετανίας αλλά ταυτόχρονα εξοργίστηκα που έμεινε έγκυος. Πάντως όλοι θα της σταθούμε και θα καλωσορίσουμε το καινούριο μέλος της οικογένειας», δήλωσε.
Ο ίδιος άλλωστε ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένας έφηβος ένα παιδί αφού έγινε πατέρας το 1996, όταν ήταν και αυτός 14 ετών. Η μητέρα του, από την άλλη, ενθουσιάστηκε με την ιδέα ότι θα γίνει προγιαγιά στην ηλικία των 47 ετών. «Εκείνη ήταν 18 ετών όταν με γέννησε. Σοκαρίστηκε όταν της είπα τα νέα αλλά τώρα είναι χαρούμενη», πρόσθεσε.
Το ακόμη πιο παράξενο στην ιστορία του 29χρονου είναι ότι τόσο η γιαγιά του όσο και η προγιαγιά του είναι ακόμη εν ζωή. Με τη γέννηση του εγγονού του έξι γενιές της ίδιας οικογένειας θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι