Λουκέτο στο γυμνό!!!

Σάββατο, 08 Μαΐου 2010 Οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν να κλείσουν το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυμνιστές στο Μποντρούμ, επικαλούμενες κατασκευαστικό πρόβλημα σε ένα μπαλκόνι
Δεν πέρασε μια εβδομάδα και το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών της Τουρκίας είναι αναγκασμένο να κλείσει.
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Adaburnu-Golmar στις ακτές της τουρκικής Ριβιέρα στο Ντάκτα κοντά στα δημοφιλή θέρετρα του Μαρμαρά και του Μπόντρουμ αναγκάζονται να αφήσουν το ξενοδοχείο καθώς μια τοπική αρχή ελέγχου διαπίστωσε ότι ένα από τα μπαλκόνια δεν πληρεί τα σχέδια του αρχιτέκτονα!
Άμεση ήταν η αντίδραση του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος δήλωσε ότι... ελπίζει να τροποποιηθεί το μπαλκόνι και να ανοίξει εκ νέου από την Τετάρτη.
Ο κ. Kοσάρ είπε ότι αγωνίζεται ώστε να ανοίξει πάλι το ξενοδοχείο, που χρειάστηκε δύο χρόνια για να οικοδομηθεί. Ο ιδιοκτήτης τόνισε στο ΒΒC ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν φέρνουν αντίρρηση στο να επαναλειτουργήσει το ξενοδοχείο με μόνη προϋπόθεση οι γυμνιστές να περιορίζονται στο χώρο του ξενοδοχείου και την ιδιωτική παραλία του.
Το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό μόνο σε αλλοδαπούς, οι Τούρκοι δεν επιτρέπεται να μείνουν. Το προσωπικό που είναι σχεδόν όλοι άνδρες φοράνε τα ρούχα τους.
Η ιδιωτική παραλία έχει ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους και ένα μπαρ που σερβίρει κοκτέιλ και φαγητό. Ωστόσο, οι επισκέπτες μοιράζονται την παραλία κατσίκες και κοτόπουλα που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο έχει μια μεγάλη πισίνα με νεροτσουλήθρες, ένα τουρκικό χαμάμ, γυμναστήριο, και τραπέζια για πινγκ-πονγκ.
Πηγή

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι