Η Τζούλια θα στείλει... επιστολή στον πρωθυπουργό!

Ποιο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ποια επιτήρηση; Εδώ έχουμε πιο σοβαρά θέματα... Η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Δημήτρη Παπαδημούλη, ετοιμάζεται να πάει στη Βουλή και να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό...

Όχι, δεν πρόκειται να εξηγήσει στον κύριο Παπανδρέου τον τρόπο, που θα βγει η χώρα από την κρίση. Απλώς θα τον ενημερώσει για τις δηλώσεις του κυρίου Παπαδημούλη, που την αποκάλεσε πορνοστάρ, και θα ζητήσει την παραδειγματική του τιμωρία. Τι να κάνει δηλαδή ο πρωθυπουργός; Να τον κρεμάσει στο Σύνταγμα;!

Όπως αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά της, που κατέθεσε χθες βράδυ κατά του κυρίου Παπαδημούλη, η Τζούλια ζητά ''την κατά τον νόμο τιμωρία του καθώς και την ενημέρωση για το θέμα αυτό του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και του πρωθυπουργού της χώρας μας''.

Μας απείλησε μάλιστα ότι θα πάει και η ίδια στη Βουλή (με ή χωρίς σαμπάνια;) και ότι θα ζητήσει την παρέμβαση και του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Αλέξη Τσίπρα.

Εμείς, Τζούλια μου, θα προτείναμε το 3ο dvd να το γυρίσεις στη Βουλή και να το βγάλεις... ''Η Τζούλια και οι... 300''.

Ο κύριος Παπαδημούλης από την πλευρά του χαμογελά με την όλη εξέλιξη. Τι να κάνει ο άνθρωπος; Απλά σχολίασε σκωπτικά: ''Είμαι περίεργος να δω την αντίδραση του πρωθυπουργού όταν πάρει την επιστολή της κυρίας Τζούλιας.''

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι