Τζούλια: Έτσι γυρίστηκε η τσόντα με τον ποδοσφαιριστή

Είναι γυρισμένο απο κινητό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ποδοσφαιριστής είναι από ομάδα επαρχιακής πόλης της Κεντρικής Μακεδονίας, η Τζούλια δεν πήρε χρήματα για την συνεύρεση.Το έκανε γιατί ήθελε απεγνωσμένα σεξ εκείνη τη στιγμή (και είναι κάτι που το θέλει συχνά) και βρέθηκε εύκαιρος ο ποδοσφαιριστής. Που παρεπιπτόντως όταν καυχιόταν μετά στους φίλους του δεν γινόταν πιστευτός.
Φυσικά και ξέρει η Τζούλια,ότι την "τραβάνε" video εκείνη τη στιγμή,άλλωστε εκείνη το ζήτησε !
Υπάρχουν και κυκλοφορούν σε κινητά κι άλλα παρόμοια video με την Τζούλια, που κι αυτά σιγά-σιγά θα ανέβουν στο διαδίκτυο. Όλα έχουν τραβηχτεί με τη συγκατάθεση της Τζούλιας και την προτροπή της μάλιστα,να "ανέβουν " στο Internet,γιατί νομίζει ότι έτσι συντηρεί τον μύθο της.
Παραδείγματος χάρην,το επόμενο video που θα εμφανιστεί θα έχει τον τίτλο "Η Τζούλια και ο Μπάτσος",και αποτελεί την συνεύρεση της με αστυνόμο, που προσφέρθηκε να την "προσέχει" στη Θεσσαλονίκη,και για να περνάει η ώρα ευχάριστα και δημιουργικά,το "κάνανε"...

Y.Γ1.: Ναι,ήταν και ο Παππούς Της μπροστά στην καταγραφή του video με τον παπουτσωμένο ποδοσφαιριστή,αλλά δεν το τραβούσε αυτός.
Υ.Γ2: Γιατί "πέφτει μαύρο" στο 15ο δευτερόλεπτο ?


more


 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι