Με μαϊμού αγγελία εξαπατούσαν άνεργους


Με μαϊμού αγγελία εξαπατούσαν άνεργους


Απατεώνες είχαν στήσει μια καλοστημένη απάτη δημοσιεύοντας αγγελία σε εφημερίδες της Πάτρας. Μέσω της αγγελίας προσπαθούσαν να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των συνανθρώπων τους για εργασία. Η καταγγελία έγινε από κάτοικο της Πάτρας στην Ασφάλεια Αχαΐας.

Στην καταγγελία του ανέφερε ότι διάβασε σε έντυπο της Πάτρας την αγγελία μιας εταιρείας που ζητούσε εργάτες για μια μεγάλη πτηνοτροφική μονάδα στη Μεγάλη Βρετανία. Μέσω της αγγελίας, γινόταν γνωστό και το ύψος της αμοιβής. Δέκα ευρώ την ώρα. Ο πολίτης επικοινώνησε με την εταιρεία και ο υπεύθυνος του ζήτησε να καταθέσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό 250 ευρώ.

Ο υπεύθυνος ισχυρίστηκε πως αυτά τα χρήματα ήταν για τα έξοδα μετακίνησής του προς την Αγγλία, όπου και θα εργαζόταν. Όταν ο καταγγέλλων κατέθεσε τα χρήματα, διαπίστωσε ότι ο υπεύθυνος της εταιρείας είχε εξαφανιστεί! Άνδρες της Ασφάλειας έχουν αρχίσει έρευνες για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την αγγελία αυτή και τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοίξει, οι οποίοι πιθανότατα ανήκουν σε κατοίκους στη Βόρεια Ελλάδα.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι