Έπιασε τον Μικρούτσικο στα πράσα !!!


«Τον έπιασα στα πράσα»! Το ποτήρι ξεχείλισε και η Δήμητρα Ρουμπέση ανοίγει την ψυχή της και σαν χείμαρρος ξεσπάει κατά του πρώην συζύγου της Ανδρέα Μικρούτσικου. Η αφορμή που πυροδότησε αυτή την ατμόσφαιρα και προκάλεσε την έκρηξη της Δήμητρας ήταν οι δηλώσεις του Ανδρέα χθες το πρωί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη...
με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ την έβγαζε... φαντασιόπληκτη σχετικά με το διαζύγιό τους και την κατηγορούσε για αδιαφορία όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ζωής του. «Η Δήμητρα δεν μου ζήτησε ποτέ διαζύγιο...» είπε ο Ανδρέας και ευχήθηκε με... νόημα «όλο αυτό να μην είναι επικοινωνιακό τρικ». Επίσης, της έριξε «ευθεία βολή» για... αδιαφορία στη δύσκολη περίοδο της ζωής του τονίζοντας: «Ποτέ δεν μου τηλεφώνησε στις δύσκολες στιγμές μου. Ελεγα να βρεθεί ένας να μου πει μια θετική είδηση για τη ζωή μου, αλλά δεν υπήρχε!..

Στην ουσία, την κατηγόρησε για μικροψυχία, κάτι που η Δήμητρα δεν μπόρεσε να ανεχτεί και άνοιξε την ψυχή της αλλά και το στόμα της, όπως δεν το είχε κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super star» αποφάσισε να μιλήσει και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα. Για δύο χρόνια κρατούσε διακριτική στάση πνίγοντας τα συναισθήματά της. Αλλά αυτή τη φορά ένιωσε οργισμένη. Ετσι, η γλυκιά πανελίστρια έγινε καταπέλτης εναντίον του πρώην συζύγου της και με γλαφυρό ύφος -αλλά και δάκρυα στα μάτια- τα είπε όλα με το νι και με το σίγμα, βγάζοντας στη φόρα την ύπαρξη τρίτου προσώπου που, όπως είπε, ήταν η πέτρα του σκανδάλου που κλόνισε το γάμο τους...


ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ!

«Ο Ανδρέας αναφέρθηκε σ’ ένα διαζύγιο σαν να μην είχε συζητηθεί...», την τσίγκλησε η Χριστίνα Λαμπίρη και η Δήμητρα, αφού χαρακτήρισε γελώντας τον εαυτό της «φαντασιόπληκτo», άρχισε να μιλάει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι έζησε όταν έπιασε επ’ αυτοφώρω τον σύζυγό της. «Είπα στον Ανδρέα να πάμε στην Κω για να ξεκουραστούμε μαζί με το σκυλάκι μας κι εκείνος μου συνέστησε να πάω πρώτα εγώ και μετά θα ερχόταν εκείνος. Επειδή όμως δεν ερχόταν και δεν μου απαντούσε και στο τηλέφωνο, αποφάσισα να γυρίσω πίσω πιο νωρίς. Πήγα στο σπίτι μας και η κεντρική πόρτα δεν άνοιγε γιατί ήταν το κλειδί από πίσω. Μπήκα από την αυλή και τον είδα με μια κυρία... Δεν θέλω να αναφερθώ με λεπτομέρειες στο θέαμα που είδα, αλλά το μεγάλο λάθος μου ήταν ότι εκείνη τη βραδιά έπρεπε να μπω μέσα και όχι να κάτσω και να κλαίω παίρνοντας τηλέφωνο μια φίλη μου. Είχα πάθει σοκ και πήγα να μείνω στο σπίτι της φίλης μου».

Η Ρουμπέση υποστήριξε πως την εποχή που χώρισαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είχε ακόμα οικονομικά προβλήματα και ξεκαθάρισε ότι δεν διεκδικεί τίποτα από εκείνον, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Espresso» ότι «το διαζύγιό τους είναι συναινετικό και χωρίς καμία οικονομική απαίτηση από την πλευρά της».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στις «μοναχικές» διακοπές του Ανδρέα στη Μήλο, χωρίς όμως να κατονομάζει το γυναικείο πρόσωπο με το οποίο ήταν τότε συντροφιά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. «Ουδέν σχόλιο», μας απάντησε ευγενικά.

Μιλώντας για τα προσωπικά της η Δήμητρα Ρουμπέση δήλωσε πως έως τώρα δεν έχει μπει νέο πρόσωπο στη ζωή της, γιατί ακόμα δεν είναι έτοιμη και ότι θα μπορούσε να ζήσει και χωρίς την τηλεόραση, επιστρέφοντας στο παλιό της επάγγελμα, που είναι αεροσυνοδός. Αξίζει να πούμε ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της έχει στο πλευρό της τα συγγενικά της πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μένει με την αδελφή της και τη μητέρα της σ’ ένα όμορφο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει παρέα με τα τρία ανιψάκια της (τα αγοράκια της αδελφής της), και ειδικά με τον μικρότερο που είναι και νονά του.

espressonews

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι