iPhone 4G: με υποστήριξη του WLAN 802.11n;

H προκήρυξη μιας θέσης εργασίας στην Apple φούντωσε τις φήμες για την κυκλοφορία ενός iPhone 4G όπως και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Στη σελίδα αναζήτησης εργασίας της εταιρείας, ζητείται ένα προγραμματιστής του WiFi για να στελεχώσει την ομάδα του iPhone. Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης, ο προγραμματιστής (ή προγραμματίστρια) θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς WLAN ("n") στο κινητό της Apple.

Κάτι που δείχνει να αποτελεί ένα λογικό βήμα για την επόμενη γενιά του iPhone, καθώς ο ανταγωνισμός, ήτοι το φημολογούμενο κινητό τηλέφωνο Nexus One της Google, αναμένεται να υποστηρίζει το πρότυπο WLAN-n.

Ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου είχαν εμφανιστεί οι πρώτες φήμες για την επερχόμενη γενιά του iPhone. Σύμφωνα με αυτές το iPhone 4G θα είναι εξοπλισμένο με το πρότυπο ταχύτατης μεταφοράς δεδομένων LTE, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στην αγορά το καλοκαίρι του 2010.

Σύμφωνα με άλλες φήμες, το νέο iPhone αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με ψηφιακή κάμερα των 5MPixels. Εικάζεται, δε, ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στη φάση των δοκιμών.



[Πηγή]

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι