ΠΑΟ: Συνεχίζει ο Νιόπλιας!

Το στοίχημα της παραμονής στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι κερδίζει ο Νίκος Νιόπλιας. Όταν στις αρχές Δεκεμβρίου ο Έλληνας προπονητής είχε κληθεί να αναλάβει το «τριφύλλι» είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι και αν πάνε όλα καλά, τότε θα συζητούν εκ νέου το συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι στιγμής τα δείγματα γραφής του 45χρονου τεχνικού στον Παναθηναϊκού κρίνονται ικανοποιητικά, αφού η ομάδα βρίσκεται με 8 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα και βγάζει μια εικόνα υγείας στο γήπεδο. Ο κ. Νιόπλιας με τον Κριστόφ Βαζέχα στο πλευρό του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προέδρου της ΠΑΕ και αν πάνε όλα καλά στα επόμενα δύο-τρία παιχνίδια, που είναι κρίσιμα γα την εξέλιξη του πρωταθλήματος, τότε θα κληθούν για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση του νταμπλ αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους», οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στο συγκεκριμένο στόχο. Εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και θα εξασφαλίσει έσοδα 20 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία των Νιόπλια-Βαζέχα έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.


sport-fm.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι