ΟΣΦΠ: Ανησυχία για Καστίγιο!

Εμπλοκή φαίνεται ότι έχει παρουσιαστεί στη μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό και τον εκπρόσωπο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, και τώρα περιμένουν ένα έγγραφο που θα επιβεβαιώνει τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές τις προηγούμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, κάποιες φήμες στην Ουκρανία αναφέρουν ότι λόγο στη μεταγραφή έχει και η Ντιέπρ, στην οποία ο 25χρονος άσος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος. Δεν αποκλείεται η επιστροφή του Καστίγιο στους Πειραιώτες να κολλάει στο συγκεκριμένο ζήτημα, παρότι ο παίκτης δεν δείχνει να ανησυχεί και εκτιμά ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση.

Πάντως, ξεκινά ένα νέο… σίριαλ και αυτή τη φορά φαίνεται να δημιουργείται από την πλευρά της Σαχτάρ, η οποία εμφανίζεται ότι θέλει να «ταλαιπωρήσει» τον Ολυμπιακό και τον Καστίγιο. Αν τελικά οι Ουκρανοί δεν τηρήσουν την προφορική συμφωνία, τότε οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αποσύρουν την πρότασή τους (που αφορά τον δανεισμό του παίκτη για ενάμιση χρόνο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως).

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι