Έχουν καταλάβει οι δικαστες τι έχει γίνει;Κατάλαβε όμως ο Ελληνικός Λαός...


Συνηδειτοποίησαν τις πράξεις τους οι Δικαστές ??η τουλάχιστον οι επικεφαλής αυτών???
Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ επιασε στα πράσα έναν διευθυντή σχολείου στην Καβάλα να έχει σχέση με παιδικό πορνογραφικό υλικό,!!!!
Στην συνέχεια έγιναν έρευνες και βρέθηκαν αποθηκευμένες ιστοσελίδες στον υπολογιστή του παιδικής πορνογραφίας και παράλληλα ενα cd rom στο οποίο υπήρχαν διευθύνσεις ηλεκτρονικές που παρέπεμπαν σε παιδοφιλία! ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 15 γραμμάρια χασίς και 3 σκληροί δίσκοι Η/Υ .
Σήμερα το δικαστήριο τον αθώωσε χωρίς να ελεγχθούν οι σκληροί του δίσκοι από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια και τα Ναρκωτικά τα οποία μπορή να ήταν και χορτο αποξηραμμένο..λέω.!!
Επειδή το θέμα είναι τόσο λεπτό και δεν μπορούμε να παίζουμε με τέτοια θέματα, ο ίδιος ο δάσκαλος έπρεπε να ζητήσει να ελεγχθούν τουλάχιστον οι σκληροί δίσκοι για να αποδειχθεί η αθωότητα του και να διδάσκει πάλι στα παιδιά μας χωρίς σκιές??,αφου δεν το σκέφθηκαν οι δικαστές για να δώσουν αναβολή στηυν υπόθεση. ?!?
Το σκανδαλώδες είναι ότι η δικαιοσύνη στην Καβάλα δεν γνώριζε τι είναι οι σκληροί δίσκοι..και για πρώτη φορά γίνεται δικαστήριο χωρις να έχουν έλεχθει οι σκληροί δίσκοι οι οποίοι θα έδειχναν τον δρόμο της αληθιας και μόνο.
Συμπέρασματικα εξάγεται οτι οι δικαστες άφησαν εναν παιδοφιλο να διδάξει απο σήμερα στα παιδιά μας ..γράμματα !!Ελεοςςςςςςςςςςςςς πιααααααααααααααα.....Φτάνη η ασυδοσία της δικαιοσύνης...

Γραφικός Αναγνώστης για κάποιους προδευτικούς!

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι