Η καλύτερη 11αδα της 13ης αγωνιστικής

Mε τους μέσους του Παναθηναϊκού, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα, να δίνουν ρυθμό στον άξονα και τους ακραίους μπακ του Πανιωνίου στην άμυνα παρατάσσεται η καλύτερη 11αδα του newstime.gr για την 13η αγωνιστική. Στην επίθεση ο εκπληκτικός Μπόσκο Μπάλαμπαν αποτελεί τον παρτενέρ του Μάρις Βερπακόφσκις, ενώ ο Κοντρέρας δείχνει να ξαναβρίσκει τον ηγετικό του ρόλο στην άμυνα του ΠΑΟΚ.


Πιότρ Κοβαλέφσκι (Ηρακλής):
Σημαντικότατη νίκη του Ηρακλή στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Πολωνό γκολκίπερ. Σταμάτησε δύο φορές τον Σαϊτιώτη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε, οδηγώντας, μαζί με τον Επστάιν, την ομάδα του στη νίκη.

Γιώργος Τζαβέλλας (Πανιώνιος)
: Εκπληκτικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου, δείχνοντας για μια ακόμα μια φορά την μεγάλη του ποιότητα. Περιόρισε τον Χέρσι και ήταν πολύ καλός και στο δημιουργικό κομμάτι, απειλώντας πολύ με τις προωθήσεις του.

Γιάννης Μανιάτης (Πανιώνιος): Αν και δεν είχε τόσο καλή απόδοση όσο ο Τζαβέλλας, σημείωσε το γκολ στο 20` με κεφαλιά, ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Παρόλα αυτά είχε κάποια προβλήματα με τον Λεονάρντο, αν και γενικά η παρουσία του ήταν θετική.

Πάμπλο Κοντρέρας (ΠΑΟΚ): Θύμισε τον... παλιό καλό Κοντρέρας στο ματς με την Λάρισα. Η απουσία του λόγω τραυματισμού τον είχε επηρεάσει στο ξεκίνημα της χρονιάς ωστόσο πλέον δείχνει να ξαναβρίσκει την φόρμα του.

Ολοφ Μέλμπεργκ ( Ολυμπιακός):
Ακόμα μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του Σουηδού αμυντικού, έξυπνες και σωστές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε. Προς το τέλος του αγώνα του βγήκε η κούραση, ωστόσο ανταπεξήλθε με την εμπειρία του.

Λεονάρντο (Ολυμπιακός): Αν και συνολικά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, εντούτοις πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα.

Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός):
Ο Βραζιλιάνος φέτος είναι εξαιρετικός και αποτελεί τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, δίνοντας στον Κατσουράνη την ευκαιρία να προωθείται. Μεγαλύτερη αναγνώριση η αποθέωση που γνώρισε στο τέλος του παιχνιδιού από τους φίλους του Παναθηναϊκού, πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι. Στο 76` έσωσε από ισοφάριση την ομάδα του, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός)
: Έχοντας τη... σιγουριά του Ζιλμπέρτο ο Κατσουράνης σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά δύο φορές και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Αν και υπήρχε η εκτίμηση ότι θα έμενε εκτός να ξεκουραστεί ο Τεν Κάτε τον χρησιμοποίησε και δικαιώθηκε. Ο διεθνής μέσος έφτασε τα 8 γκολ.

Λεάντρο Γκρασιάν (Άρης):
Ο "μαέστρος" του Άρη ξεκίνησε στα δεξιά απέναντι στον Λεβαδειακό από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, δημιουργώντας πολλά ρήγματα και δείχνοντας την μεγάλη του κλάση. Έδινε ρυθμό στην ομάδα του και δημιούργησε πολλά ρήγματα.

Μάρις Βερπακόφσκις ( Εργοτέλης):
Ο Εργοτέλης δυσκολεύτηκε απέναντι στην Καβάλα, ωστόσο ο Λετονός ήταν εκεί για να δώσει τη νίκη. Σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας του και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μπόσκο Μπάλαμπαν (Πανιώνιος): Πέτυχε το... κερασάκι στη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ, σημειώνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του και η αλήθεια είναι ότι το άξιζε. Ο MVP ίσως της αναμέτρησης, έδωσε πολλές μάχες, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και ανταμείφτηκε με το γκολ.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι