Στοίχημα: Πώς να βγάλετε λεφτά από το X-Factor


Ποιός θα είναι ο νικητής X-Factor 2; Τα λεφτά που παίζονται στα στοιχήματα είναι πολλά και αυτοί που ποντάρουν κάτι ξέρουν παραπάνω για το ποιος προηγείται στα τηλεφωνήματα κάθε βδομάδα.
Οι αποδόσεις για τον νικητή του X-Factor 2 είναι καλές και προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσετε αρκετά χρήματα:
1. Σταύρος Μιχαλάκος 3.3/1. Με μοναδικό στυλ, εξαιρετική φωνή και κυπριακή καταγωγή, ο Σταύρος είναι το απόλυτο φαβορί του X-Factor 2 και η απόδοση του υπερτριαπλασιάζει τα χρήματα σας.
1. Hovig Demirjian 3.3/1. Ο μεγάλος αντίπαλος του Σταύρου, θυμίζοντας το δίδυμο Νικόλα-Λούκα στο X-Factor 1. Εκτός από θετική ενέργεια και καλή φωνή, ο Hovig έχει και κυπριακή καταγωγή γεγονός που του εξασφάλιζει μια θέση στην κορυφή.
3. 48 ώρες 4.75/1. Το group έκπληξη έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
4. Pale Faces 10/1. Φρέσκα πρόσωπα, νεανικό στυλ και μεγάλη απόδοση στα στοιχήματα. Στα μείον τους το γεγονός οτι έχουν βρεθεί ήδη προτεινόμενοι.
5. Ελένη Αλεξανδρή 13/1. Πολύ καλή φωνή, εξαιρετική σκηνική παρουσία και στήριξη από την ομογένεια του Καναδά, και όχι μόνο, φέρνουν την Ελένη Αλεξανδρή στην πεντάδα των φαβορί. Ένα έξυπνο στοίχημα με πολύ καλή απόδοση.
6. Νίνη Σερμαντίνη 17/1. Η φωνή της Γεωργιανής Νίνης έχει μαγέψει τους πάντες. Και κυρίως τους συμπατριώτες της στην Ελλάδα που της δίνουν πολύτιμες ψήφους.
6. Ελευθερία Ελευθερίου 17/1. Καλή παρουσία αν και ακόμα ψάχνει το στίγμα της. Από την Κύπρο, άρα θα πάει καλά.
8. 180 Μοίρες 19/1. Pop group στο στυλ των One. Όμορφα παιδιά με περιορισμένες φωνητικές ικανότητες. Και κανένα Κύπριο, που πάτε ρε παιδιά;
9. Πωλίνα Χριστοδούλου 21/1. Μπουζουκο-ποπ κατάσταση, η Πωλίνα ξέρει να στέκεται στην σκηνή. Άλλη μία όμορφη τραγουδίστρια που διεκδικεί την ψήφο της Κύπρου, και όχι μόνο.
10. Ήβη Αδάμου 21/1. Κι όμως, άλλο ένα ταλέντο από την Κύπρο με εξαιρετική φωνή και εντυπωσιακή ομορφιά. Κρίμα που είναι μόνο 16 χρονών.
11. Νικοφόρος Μπιθούλκας 23/1. Ξεκίνησε ως γόης και τώρα παλεύει για την παραμονή του. Το δίδυμο της κορυφής τον έχει αφήσει πίσω.
12. Δημήτρης Μανιάτης 51/1. Έγινε γνωστός ως ο «αδερφός του παιδιού με αυτισμό», αλλά δυστυχώς για τίποτα παραπάνω. Από πολλούς χαρακτηρίζεται απογοήτευση. Σ’ αυτό συμφωνούν και οι bookers.
[Πηγή]

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι