Το Ελληνικό Facebook


...ειναι γεγονός και το όνομά τουHellenicSpace

Δυο Ελληνες, ο Ανδρέας Δημητριάδης και ο Ανδρέας Κοσμάτος είναι παιδιά Ελλήνων μεταναστών και είναι οι δημιουργοί του. Δουλεύουν στη Γερμανία με εξειδίκευση στο internet.

Φιλοδοξούν να ενώσουν τους 18 εκατομμύρια Ελληνες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Internet. Δημιουργούν τη μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα στο διαδίκτυο και θέλουν να φέρουν τους όπου Γης Έλληνες και φιλέλληνες σε επικοινωνία.Η ιδέα ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Πέρυσι το Νοέμβριο στο πρώτο συνέδριο των Ελλήνων της Ευρώπης, που έγινε στη Γερμανία από το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), παρουσιάστηκε επίσημα η ιστοσελίδα.

Τον Απρίλιο του 2009 άρχισε και η κανονική του λειτουργία.Μέχρι σήμερα έχει περίπου 10.000 μέλη από περίπου 90 χώρες του κόσμου και κυρίως από τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ελλάδα.«Στη λειτουργία του είναι παρόμοιο με αυτή του Facebook. Υπάρχουν τα προφίλ, ανταλλάσουμε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο, δημιουργούνται εξειδικευμένες κοινότητες (Group) και γίνονται συζητήσεις (Forum) όπου συμμετέχουν Ελληνες από όλο τον κόσμο.
hellenicspace.com

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι