Δωρεάν netbook για κάθε μαθητή Α΄ Γυμνασίου και δώρα αξίας έως 200€ από το Πλαίσιο!



Στα πλαίσια της επιδότησης netbooks για 126.000 μαθητές, το Πλαίσιο έχει φροντίσει να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη γκάμα δωρεάν netbook στην αγορά, με συνολικά 27 μοντέλα, καθώς και πολλά πλούσια δώρα!

Με κάθε μαθητικό netbook 10”, το Πλαίσιο, σε συνεργασία με τη Vodafone, δίνει δώρο 9 μήνες ασύρματο internet Vodafone Mobile Broadband, αξίας έως 200€ χωρίς υποχρέωση σύνδεσης.
Επιπλέον, με κάθε μαθητικό netbook 11” ο μαθητής παίρνει δώρο:

• 3 μήνες ADSL internet 6Mbps ή 24Mbps από τη hellas online, και

• 10 ημέρες Vodafone Mobile Broadband

Ειδικά για τα Turbo-X netbook οι προσφορές συνεχίζονται με επιπλέον:

• Δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα νέα Windows 7

• Το πακέτο εφαρμογών MS Office 2007 Standard Student στα μοντέλα Turbo-X Escape.

Όλοι οι μαθητικοί φορητοί υπολογιστές περιλαμβάνουν προεγκατεστημένο το προβλεπόμενο εκπαιδευτικό λογισμικό και τα σχολικά βιβλία για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, antivirus με parental control και 3 χρόνια εγγύηση. Επιπλέον, το Πλαίσιο είναι η μόνη εταιρεία που έχει εξασφαλίσει εξουσιοδοτημένο service στα μεγαλύτερα laptop & netbook brands της αγοράς.

Οι νέες σχολικές προσφορές υποστηρίζονται με ένα έξυπνο τηλεοπτικό spot 35” από το Πλαίσιο και την Vodafone, ραδιοφωνικά μηνύματα και χορηγίες, καθώς και web campaign. Παράλληλα, για την επικοινωνία του campaign διανέμεται ειδικός κατάλογος netbook από τα καταστήματα Πλαίσιο και Vodafone, ενώ και το εσωτερικό και οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τώρα το netbook στο www.plaisio.gr, στα 22 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα ή καλώντας δωρεάν στην ειδική γραμμή «Ψηφιακή Τάξη»-Πλαίσιο 800-800-8000.


[Πηγή]

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι