Φωτογραφίες της Μαριάννας Μπερερή με Τζούλια Αλεξανδράτου και Νάταλι Θάνου



Τζούλια Αλεξανδράτου, Νάταλι Θάνου και η κολλητή της, Εύα Κοκκίνη, είναι μερικές από τις γκλαμουράτες φίλες της Μαριάννας Μπερερή, του μοντέλου της κοκαΐνης. Η Μπερερή συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης και κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών.

Η Μαριάννα Μπερερή δεν ήταν προσεχτική όχι μόνο στην άστατη ζωή της, αλλά και στο Facebook. Ακόμα και σήμερα το προφίλ της είναι ανοικτό στον οποιονδήποτε θέλει να δει τους φίλους και τις φωτογραφίες της.


Ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο, αγκαλιές με ημίγυμνους άντρες, κότερα, χλιδάτη ζωή, πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα, σέξι πόζες στην κάμερα, αυτή ήταν η ζωή της «νεράιδας της Μυκόνου» πριν συλληφθεί με ναρκωτικά. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Μαριάννας Μπερερή που η ίδια επέλεξε να δημοσιεύσει στο πανελλήνιο μέσω του Facebook.
Αίσθηση προκάλεσαν οι φήμες οτι η αστυνομία αναζητά την κολλητή φίλη της Μαριάννας Μπερερή, Εύα Κοκκίνη, χαρακτηρίζοντας την «σύνδεσμο μεταξύ της κοκαΐνης και του πελατολογίου». Εντύπωση προκαλούν επίσης και οι διάσημοι φίλοι της Μπερερή στο facebook.

Το 32χρονο μοντέλο δήλωσε αθώα και χρήστης ναρκωτικών ουσιών στον ανακριτή. Μαθημένη στα λούσα και την πολυτέλεια, η Μαριάννα Μπερερή δυσκολεύεται στο κρατητήριο, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ξεσπά διαρκώς σε λυγμούς.











[Πηγή]

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι