Αγορασε σπίτι αξίας 150.000 ευρώ με 37.44€ !!!

«Χτύπησε» σπίτι αξίας 150.000 ευρώ με μόλις... 37,44 ευρώ! Ο λόγος για τον κ. Σταμάτη Ξενάκη, τον μεγάλο νικητή της πιο θεαματικής δημοπρασίας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών Bidster (www.bidster.gr).
«Λίγα λεπτά πριν κλείσει η δημοπρασία η αδρεναλίνη μου χτύπησε... κόκκινο. Η διαδικασία ήταν συναρπαστική και συνάμα ξεκάθαρη. Είχε αγωνία και ανταγωνισμό, στοιχεία που την έκαναν μοναδική», δήλωσε στο «Εθνος» ο κ. Ξενάκης, μόνιμος κάτοικος Κρήτης και πατέρας δύο παιδιών, που κρατάει πλέον στο χέρι του το κλειδί ενός ολοκαίνουργιου διαμερίσματος συνολικού εμβαδού 69,61 τ.μ. στα Σπάτα.
Η «συνταγή» της επιτυχίας κατά τον 48χρονο που έγινε φανατικός χρήστης της Bidster, πείθοντας ακόμη και τους πιο... δύσπιστους φίλους του να την επισκεφτούν, είναι
«αρκετή τύχη και μια καλή στρατηγική», την οποία όμως αρνήθηκε να μας... αποκαλύψει. Το νέο του απόκτημα δεν έχει ακόμη σκεφτεί πώς θα το αξιοποιήσει. Το πιθανότερο, όπως μας είπε, είναι να το νοικιάσει.

Επόμενος στόχος για τον κ. Ξενάκη, που εκτός από το σπίτι έχει κερδίσει κυριολεκτικά σε εξευτελιστικές τιμές τηλεόραση, λάπτοπ, φωτογραφική μηχανή, ψύκτη κρασιών, ταξίδια κλπ., είναι μία Πόρσε συνολικής αξίας 70.000 ευρώ!

Πρόκειται για μία διεθνή δημοπρασία που «τρέχει» ήδη η Bidster.com σε περισσότερες από μία χώρες και η οποία θα ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 23.00.

Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου μέσω της Bidster, που έκλεισε ήδη τέσσερις μήνες πετυχημένης λειτουργίας, είχαν ολοκληρωθεί 200 δημοπρασίες με προϊόντα συνολικής αξίας 250.000 ευρώ, τα οποία αγοράστηκαν με μόλις 386,05 ευρώ! Στις δημοπρασίες κερδίζει ο χρήστης που έχει κάνει τη μικρότερη και μοναδική προσφορά για ένα αντικείμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στις δημοπρασίες με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι με δωρεάν εγγραφή στο www.bidster.gr. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης «φορτώνει» τον λογαριασμό του με όποιο ποσό επιθυμεί και συμμετέχει στη δημοπρασία από τον υπολογιστή του.

Ο δεύτερος τρόπος είναι με το κινητό, με το οποίο ο χρήστης στέλνει SMS και, αν κερδίσει τη δημοπρασία, καταβάλλει το ποσό της νικήτριας προσφοράς για την απόκτηση του δημοπρατούμενου προϊόντος.

Κάθε προσφορά κοστίζει για τους εγγεγραμμένους χρήστες της πλατφόρμας ανάλογα με το δημοπρατούμενο αντικείμενο, από 1 ευρώ για τα μικρά αντικείμενα, όπως τα κινητά τηλέφωνα και οι τηλεοράσεις, έως 2 ευρώ για τα μεγάλα αντικείμενα, όπως τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα.

Η χρέωση για όσους λαμβάνουν μέρος στις δημοπρασίες μέσω SMS είναι 1,43 ευρώ και 2,40 ευρώ αντίστοιχα. Ολα τα επώνυμα προϊόντα της bidster.gr είναι ολοκαίνουργια και τα επιλέγει η Lexitel, η οποία τα προμηθεύεται από γνωστές εταιρείες.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι