Στο νοσοκομείο η Tila Tequila



Τον σύντροφό της, Shawne Merriman, κατηγορεί η σταρ των ριάλιτι, Tila Tequila για απόπειρα στραγγαλισμού της, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του San Diego. Μάλιστα, η ίδια νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο ύστερα από την επίθεση ενώ άγνωστη παραμένει η κατάστασή της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό people, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή Poway, στην Καλιφόρνια, ύστερα από καταγγελία της 28χρονης –της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Tila Nguyen- για απόπειρα στραγγαλισμού της.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως θα διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η τύχη του παίκτη της ομάδας San Diego Chargers.

Η Tila Tequila νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Pomerado ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή της.


Για όσους δεν γνωρίζουν την Tila Tequilla, η 28χρονη ήταν πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι με τον τίτλο A Shot at Love with Tila Tequila στα οποία έψαχνε να βρει το ταίρι της ανάμεσα σε 32 διαγωνιζόμενους άντρες και γυναίκες, αφού όπως έχει δηλώσει είναι αμφιφυλόφιλη (bisexual). Οι κριτικές που ασκήθηκαν σε βάρος της ήταν αρκετές για το περιεχόμενο αλλά και την ποιότητα του τηλεοπτικού προγράμματος.

Παρόλα αυτά, η τηλεθέαση που είχαν οι κύκλοι του ριάλιτι ήταν υψηλή, κάνοντας την Tila διάσημη παγκοσμίως και το τηλεοπτικό προϊόν να αναμεταδοθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η σελίδα της 28χρονης στο Myspace, που γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη και μεγάλωσε στο Χιούστον, ήταν νο1 σε «χτυπήματα» το 2006 ενώ φωτογραφήθηκε πολλές φορές για τα περιοδικά Maxim, Penthouse, Stuff.

Η ζωή της Tequila στα εφηβικά της χρόνια ήταν αρκετά «έντονη» αφού άλλαξε σχολείο λόγω κακής διαγωγής, έβγαινε έξω τα βράδια με την ταυτότητα της μεγαλύτερης αδερφής της, έπαιρνε ναρκωτικά και ήταν μέλος σε ομάδα γκάνγκστερ.

Μάλιστα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stuff παραδέχτηκε πως ξεκίνησε την κατανάλωση αλκοόλ στα 13 της χρόνια. Στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης η Tila εργάστηκε ως μοντέλο και έκανε αρκετές φωτογραφήσεις για πολλά ανδρικά έντυπα. Επίσης, ασχολήθηκε με την μουσική βγάζοντας το CD Sex και τα singles I Love U, Stripper Friends και Paralyze.

Ακόμη, η 28χρονη TV persona έχει εκδώσει το βιβλίο Hooking Up With Tila Tequila: A Guide to Love, Fame, Happiness, Success, and Being the Life of the Party ενώ έχει κάνει πολλά guests σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές.


[Πηγή]

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι