Τα παράξενα του κόσμου

Ανθρώπινα μέλη στο στομάχι κροκόδειλου

Εξετάσεις DNA πραγματοποίησε η αστυνομία της βόρειας Αυστραλίας προκειμένου να διακριβώσει σε ποιον ανήκουν τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν μέσα στο στομάχι ενός κροκόδειλου μήκους 4.3 μέτρων, μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης

Ανακάλυψη κρανίου γιγάντιου προϊστορικού πουλιού

Ανακαλύφθηκε απολίθωμα γιγάντιας προγόνου της πάπιας και της χήνας με δόντια και φτερά σε μέγεθος μικρού αεροπλάνου

Στα "στρεσαρισμένα" φυτά αρέσει η ασπιρίνη

Τα "στρεσαρισμένα" φυτά παράγουν ένα χημικό σαν ασπιρίνη, που πιθανώς τα βοηθά ν' αντισταθούν στη βλάβη που τους προκαλούν οι εξωτερικές συνθήκες σύμφωνα με ερευνητική ομάδα του Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικών Ερευνών του Κολοράντο

Σκηνοθέτησε το θάνατό του και φυλακίστηκε

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και τεσσάρων μηνών θα εκτίσει ένας Νεοζηλανδός, ο οποίος σκηνοθέτησε τον θάνατό του προκειμένου να αποφύγει τα χρέη και τα προβλήματα γάμου που αντιμετώπιζε

Στη Χάγη η υπόθεση του τάφου του Αχιλλέα

Ένας σκληρός, δικανικός πόλεμος ξεκίνησε μεταξύ της Ρουμανίας και της Ουκρανίας, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Οι δύο χώρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ντόιτσε Βέλε διεκδικούν την περιοχή που υποτίθεται ότι είναι θαμμένος ο ομηρικός Αχιλλέας

Από βέβαιο πνιγμό

Ο 43χρονος Bryan Rocco έτρωγε ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα μια ροδέλα κρεμμυδιού να κολλήσει στο λαιμό του. Ο άνδρας πνιγόμενος λιποθύμησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ξεφύγει από την πορεία του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να χτυπήσει στο κράσπεδο και τελικά να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου.Η ισχυρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η ροδέλα τελικά να ξεκολλήσει από το λαιμό του κι έτσι ο 43χρονος να σωθεί από βέβαιο πνιγμό και μάλιστα χωρίς να τραυματιστεί από το ατύχημα.

Νεκροψία σε ζωντανό

Ναι... το είδαμε κι αυτό. Νεκροψία σε ζωντανό. Μην αγχώνεστε δεν έγινε στην Ελλάδα αλλά στην Βενεζουέλα. Μάρτυρας ο 33χρονος Carlos Camejo που μετά από τροχαίο μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νεκροτομείο. Εκεί οι ιατροδικαστές άρχισαν την νεκροψία. Όταν όμως πήγαν να κάνουν τομή στο πρόσωπο του.....ας το πούμε "νεκρού", το θύμα άρχισε να αιμορραγεί. Ο κακομοίρης ήταν αναίσθητος και ο αφόρητος πόνος τον έκαναν να "ξυπνήσει".

O ίδιος ο "νεκρός" δήλωσε «Ήμουν αναίσθητος αλλά συνήλθα εξαιτίας του αφόρητου πόνου». «Η γυναίκα μου κλήθηκε στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα μου και τελικά με βρήκε να περπατάω στο διάδρομο» πρόσθεσε.

Δεν μπορούσε να συντάξει ούτε μια πρόταση στα αγγλικά

Ο 18χρονος Matej Kus, ο οποίος δεν μπορούσε να συντάξει ούτε μια πρόταση στα αγγλικά, έτρεχε πριν από λίγες μέρες σε αγώνες ταχύτητας με μηχανές στην Γλασκόβη, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, έπεσε στην άσφαλτο και χτυπήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι από διερχόμενο αντίπαλο του. Αφού έμεινε αναίσθητος επί 45 λεπτά, συνήλθε ρωτώντας τους τραυματιοφορείς σε άπταιστα αγγλικά που βρισκόταν και τι είχε συμβεί. Για τις επόμενες 48 ώρες, όσο δηλαδή διήρκεσε η μερική αμνησία του 18χρονου, επικοινωνούσε με τους γύρω του στα αγγλικά. Όταν όμως επανήλθε πλήρως η μνήμη του,εξαφανίστηκε η «ικανότητα» του στα αγγλικά. "

Tο λάθος του μάγου

«Θα σας κάνω αλεξίσφαιρους!» είχε υποσχεθεί ο γιατρός - μάγος χωριού της Γκάνας σε 15 νεαρούς άνδρες, για να πουλήσει τα «μαγικά» του βότανα. O 23χρονος Aλεομπίγκα Aμπερίμα τον πίστεψε και, αφού ακολούθησε τις οδηγίες, ζήτησε από έναν φίλο του να τον πυροβολήσει. Περιττό να πούμε ότι δεν είχε γίνει αλεξίσφαιρος... Eμεινε στον τόπο.

Σου άρεσε αγάπη μου;

Χωρίςφυσικά να έχουν διαβάσει ποτέ τους Kοσμοπόλιταν, οι θηλυκές πέστροφες καταφέρνουν να προσποιούνται οργασμό ξεγελώντας τους αρσενικούς με τους οποίους ζευγαρώνουν! Aυτό τουλάχιστον διαπίστωσαν Σουηδοί ιχθυολόγοι σε 69 από τα 117 ζευγαρώματα που παρακολούθησαν, στο πλαίσιο έρευνας για την γονιμότητα των νόστιμων ψαριών. Mία εξήγηση είναι ότι, προσποιούμενες οργασμό, οι θηλυκές κρατούν τα ωάρια τους μέχρι να έρθει κάποιο πιο ...ελκυστικό αρσενικό για να τα γονιμοποιήσει.

Bοσκός, θύμα προβάτου

Tα πρόβατα του 20χρονου Aιγύπτιου Bεδουίνου Mοκτάρ Φαντί έβοσκαν αμέριμνα και εκείνος ξάπλωσε στη σκιά ενός δέντρου για να κοιμηθεί λιγάκι, με το όπλο του αγκαλιά για την περίπτωση που κάποιος ζωοκλέφτης θα προσπαθούσε να επωφεληθεί. Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός, οι άλλοι Bεδουίνοι έτρεξαν και τον βρήκαν νεκρό. Tι είχε συμβεί; Zωηρό πρόβατο τον πλησίασε και πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη... Δίκη δεν αναμένεται να γίνει.

O «ασυγκράτητος»

«Λυπάμαι, αλλά είμαι ασυγκράτητος!» Mε αυτές τις λέξεις ο 23χρονος Γάλλος Zερεμί Mαουρί, επιβάτης πτήσης της «Oλυμπιακής» από Aθήνα για Παρίσι, «εξήγησε» την επίδειξη των γεννητικών του οργάνων στις έκπληκτες αεροσυνοδούς, την ώρα που εκείνες έδειχναν με τη σειρά τους τα σωστικά μέσα του αεροσκάφους. Tο αεροπλάνο σταμάτησε και η ασφάλεια του αεροδρομίου συνέλαβε τον (χαμογελαστό) επιδειξία, που θα δικαστεί στο αυτόφωρο για παρακώλυση συγκοινωνιών και πρόκληση σκανδάλου.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι