Οι Scorpions στη Μυτιλήνη!(Φωτο-βίντεο)

Η συναυλία των θρυλικών Scorpions στο κάστρο της Μυτιλήνης, είναι πλέον γεγονός που καταγράφηκε στα ιστορικά του νησιού! Αυτό που όλοι οι κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες περίμεναν καιρό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κάτι περισσότερο από ασύλληπτο και μοναδικό! Η μέρα της 4ης Ιουλίου ξεκίνησε με έντονες προετοιμασίες και ανυπομονησία, το κάστρο αγκάλιασε όλους τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τα συγκροτήματα, όλους όσους δούλεψαν σκληρά γι' αυτή την εκδήλωση!

Ο κόσμος ξεκίνησε να φτάνει από νωρίς το απόγευμα, για να καταλήξουν να καταμετρούνται σε χιλιάδες όταν ξεκίνησαν οι εμφανίσεις των υποστηρικτικών συγκροτημάτων, παιδιά νέα με αγάπη για τη μουσική που έφτασαν πιο κοντά στο όνειρό τους, να ακουστεί η μουσική τους πρίν από ένα τέτοιου "μεγέθους" γεγονότος! Πρώτοι στη σκηνή βρέθηκαν οι Clairevoyant και το ροκ ξεκίνησε! Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι Reverse Split και ακολούθησαν οι Nemesis για να ολοκληρώσουν το "ζέσταμα" του κοινού!

Καθώς περίμεναν όλοι την πολυπόθητη εμφάνιση των Scorpions, η ένταση όλο και αυξανόταν για να κορυφωθεί τη στιγμή που στη σκηνή εμφανίστηκαν με άκρως εντυπωσιακό τρόπο τα μέλη του συγκροτήματος, με την χαρακτηριστική ροκ χροιά τους και ήχους λατρεμένους και αξέχαστους! Οι Scorpions ερμήνευσαν τις πιο γνωστές τους διαχρονικές επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό που παρέμεινε πραγματικά εκστασιασμένο σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας! Η βραδιά, όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και συγκεκριμένα με την πασίγνωστη επιτυχία του συγκροτήματος "Rock you Like a Hurricane"! Kατά κοινή ομολογία δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στο νησί!



[Πηγή]

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι