Η πιο διάσημη pornostar στην Αμερική είναι Ελληνίδα!

Τριάμισι εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν κάθε μέρα πληροφορίες γι’ αυτήν στο Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι βεβαίως στην πραγματικότητα θέλουν να δουν ένα απόσπασμα από τις τουλάχιστον εκατόν εξήντα πέντε ταινίες που έχει κάνει στα σχεδόν τρία χρόνια της καριέρας της. Μιας καριέρας που την έχει φέρει στην κορυφή του είδους που υπηρετεί και ίσως της ανοίξει την πόρτα για τον mainstream κινηματογράφο, όπου ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός.

Η Μαρίνα-Αννα Χαντζή, όπως είναι το αληθινό όνομα της Σάσα Γκρέι, είναι σήμερα η διασημότερη πορνοστάρ στις ΗΠΑ. Αφού άφησε το σχολείο στα δεκαέξι χρόνια της και την ελληνική οικογένειά της στα δεκαοκτώ, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να ανοίξει… και τα φτερά της ασχολούμενη με το σινεμά για ενηλίκους. Και μάλλον, τα καταφέρνει περίφημα.

Η 21χρονη ηθοποιός κάνει τα πρώτα δυναμικά της βήματα και στο «σινεμά για όλους» με μια ταινία που πάντως απευθύνεται σε ιδιαίτερο κοινό λόγω της θεματολογίας της. Είναι το φιλμ «The Girlfriend Experience», του διάσημου σκηνοθέτη («Σεξ ψέματα και βιντεοταινίες») Στίβεν Σόμπερμπεργκ, που ήδη άρχισε να προβάλλεται στις ΗΠΑ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ....


 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι