Kέρδισε 6.000 ευρώ, βάζοντας στοίχημα την ίδια του τη ζωή!!

Ένας ασθενής, που βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου, κέρδισε άλλα 6.000 ευρώ, βάζοντας στοίχημα την ίδια του τη ζωή.

Ο Τζον Μάθιους, 59 ετών, αρνήθηκε να δεχτεί την πρόγνωση του γιατρού ότι του απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωής.

Ο Μάθιους διαγνώστηκε τον Απρίλιο του 2006 με ένα είδος καρκίνου που σχετίζεται με τον αμίαντο.

Θέλοντας να διαψεύσει τις προβλέψεις των γιατρών, έβαλε στοίχημα 120 ευρώ με απόδοση 50/1 ότι θα εξακολουθεί να είναι ζωντανός την 1η Ιουνίου του 2008. Το στοίχημα αυτό του απέφερε 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, έβαλε και άλλο στοίχημα για το ίδιο ποσό και με την ίδια απόδοση ότι θα ζει μέχρι την 1η Ιουνίου του 2009, το οποίο επίσης κέρδισε και του απέφερε άλλα 6.000 ευρώ.

Το τελευταίο στοίχημα που έβαλε για το ίδιο ποσό αλλά με απόδοση 100/1 αυτή τη φορά είναι ότι θα εξακολουθεί να είναι ζωντανός την 1η Ιουνίου του 2010, και αν το κερδίσει και αυτό, τότε στον λογαριασμό του θα προστεθούν άλλα 12.000 ευρώ.

«Νομίζω πως είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που βάζει στοίχημα τη ζωή του. Ξέρω ότι τελικά θα πεθάνω κάποια στιγμή και δεν χρειάζομαι πραγματικά τα χρήματα, επομένως το πιο πιθανό είναι τα χρήματα να διατεθούν για αξιόλογους σκοπούς», είπε ο ίδιος.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου στοιχημάτων William Hill, Graham Sharpe, δήλωσε: «Δεν μας είχε ξαναζητηθεί να δεχτούμε στοίχημα τέτοιας φύσης, αλλά όταν επικοινώνησε μαζί μας ο Τζον και μας διαβεβαίωσε πως τα χρήματα αυτά θα του έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσει την ασθένειά του, του προσφέραμε τα στοιχήματα που ζήτησε. Ποτέ ξανά στα 30 χρόνια λειτουργίας του γραφείου δεν έχω νιώσει τόση χαρά που δίνω 12.000 ευρώ, και εύχομαι να του δώσω άλλα τόσα του χρόνου.»

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι