Γιγάντια πινακίδα κατέστρεψε αυτοκίνητο



Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν την περασμένη Τετάρτη στην ανατολική Αριζόνα των ΗΠΑ «ξερίζωσαν» μια τεράστια πινακίδα της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων McDonalds, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο ενός ζευγαριού που είχε σταματήσει στο πάρκινγκ του εστιατορίου.

Το περιστατικό συνέβη σε υποκατάστημα των McDonalds στο Νάβαχο, όταν οι άνεμοι που «ταξίδευαν» με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100χλμ/ώρα παρέσυραν το έμβλημα του εστιατορίου με τις γνωστές διπλές αψίδες που σχηματίζουν το γράμμα «M» και το έριξαν πάνω στο αυτοκίνητο τύπου Σεβρολέτ Τρεϊλμπλέιζερ των συνταξιούχων Ράσελ και Κάρολιν Γιάνκε.

Η 68χρονη Κάρολιν, που έμεινε αναίσθητη από το σφοδρό χτύπημα, εγκλωβίστηκε στο κάθισμά της και χρειάστηκε τη βοήθεια των πυροσβεστών για να βγει από το κατεστραμμένο όχημα.

«Άγιο» είχαν οι δύο ηλικιωμένοι που γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού ο 70χρονος Ράσελ χτύπησε στο κεφάλι και έκανε περίπου 70 ράμματα, ενώ η σύζυγός του έσπασε την κλείδα της και έπαθε κατάγματα στα πλευρά.

Η Αστυνομία εξετάζει τη βάση της τεράστιας πινακίδας, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε ελλιπής συντήρηση με ευθύνη των ιδιοκτητών του εστιατορίου.


[Πηγή]


 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι