Να τι γίνετε όταν το κράτος δίνει άδειες σε τρομοκράτες!!

Την ευθύνη για 17 εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν την Τετάρτη και την Πέμπτη 11 και 12 Φεβρουαρίου, μεταξύ των οποίων και αυτές στο σπίτι του Εισαγγελέα Παπαγγελόπουλου και της κόρης του Θεόδωρου Πάγκαλου, ανέλαβαν με προκήρυξή τους σε γνωστή ιστοσελίδα η οργάνωση αναρχικών «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Αθήνας – Θεσσαλονίκης».

Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη και καλά οργανωμένη ομάδα αναρχικών, η δράση της οποίας ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο και έχει πλέον «αναβαθμιστεί», κινούμενη στις «παρυφές» της τρομοκρατίας. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι χτυπούν φυλασσόμενους στόχους, όπως ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος προΐσταται των ερευνών για την τρομοκρατία.

Στην πολυσέλιδη επιστολή της η οργάνωση, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν έχει χτυπήσει με γκαζάκια διάφορους στόχους που χαρακτηρίζει «επιλεγμένους» και «συμβολικούς», δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στη «17 Νοέμβρη». Δεν εξηγείται διαφορετικά η συνεχής αναφορά στη συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση, αλλά και το γεγονός, ότι αφιερώνουν το πρόσφατο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στον «αντάρτη της πόλης», όπως τον αποκαλούν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

zougla.gr

Στείλτο στο Facebook


 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι