Ποια κόλπα ομορφιάς απωθούν τους άντρες



Το άρωμα
Το να έχεις μια μυρωδιά φρεσκάδας και καθαριότητας είναι αναμφισβήτητα όμορφο. Εάν όμως εφαρμόσουμε παραπάνω ποσότητα αρώματος, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αποπνικτικό. Περιοριστείτε στους τρεις ψεκασμούς το πολύ και ανάλογα με την ένταση του αρώματος.
Makeup
Εκτός ότι μπορεί να λερώσει το αγαπημένο του πουκάμισο, δίνει μια εντελώς ψεύτικη και πλαστική όψη στο δέρμα εάν έχει εφαρμοστεί παραπάνω από ό,τι χρειάζεται foundation, πούδρα και concealer, κάτι που οι περισσότεροι άντρες σιχαίνονται. Περιοριστείτε σε μια πολύ λεπτή στρώση και κάντε διορθώσεις στις ατέλειες με λίγο concealer.
Ψεύτικες βλεφαρίδες
Όταν δεν είναι οι σωστές για τα μάτια σας και δεν έχουν τοποθετηθεί καλά, δεν είναι καθόλου κολακευτικές. Επιλέξτε με προσοχή τον τύπο των ψεύτικων βλεφαρίδων που θα βάλετε και αν δεν είσαστε σίγουρες καλύτερα να τις αφήσετε στην άκρη.
Ξηροδερμία
Δεν είναι καθόλου sexy και κολακευτικό να έχετε ξηροδερμία στα πόδια, τα χέρια και σε οποιοδήποτε γενικά σημείο του σώματος. Είναι απλά αποκρουστικό! Εάν όμως εφαρμόζετε πάντα ένα body lotion, το δέρμα σας θα είναι λαμπερό και ελκυστικό!
Κακό-ξυρισμένα πόδια
Μπορεί να βιαζόσασταν, μπορεί το ξυραφάκι σας να μην ήταν αρκετά καλό, όποιος και να είναι ο λόγος, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει ουδεμία τρίχα στα πόδια σας. Για να έχετε αποτελεσματικό ξύρισμα, χωρίς ατυχήματα, πρέπει να ανανεώνετε συχνά το ξυραφάκι σας!
Τo lipgloss
Είναι ένα από τα πιο αποκρουστικά προϊόντα για τους άνδρες, δεν τους αρέσει που κολλάει, δεν τους αρέσει που κάνει τα χείλη να φαίνονται πλαστικά και σίγουρα δεν τους αρέσει η γεύση του. Εάν παρόλα αυτά είναι το αγαπημένο σας προϊόν, επιλέξτε κάποιο που να μην έχει κολλώδη σύσταση αλλά κυρίως εφαρμόστε το σε πολύ μικρή ποσότητα και κυρίως στο κέντρο των χειλιών.
Πορτοκαλί μαύρισμα
Η λάμψη και το σταρένιο χρώμα φαίνονται κολακευτικά. Εάν όμως αποκτάτε πορτοκαλί τόνο, κάτι που συνήθως γίνεται με τα spray tanners και τα solarium, ξεχάστε το! Το δέρμα είναι όμορφο όταν είναι υγιές! Μην γίνεστε εμμονική με το μαύρισμα!
Τα μαλλιά
Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να αγγίζουν τα λαμπερά, απαλά μαλλιά. Συνεπώς εάν το παρακάνετε με τη λακ, τα προϊόντα και τις συσκευές styling, τα μαλλιά γίνονται σκληρά και στημένα κάτι που σίγουρα δεν αρέσει καθόλου!
Smokey eyes
Είναι ένα look κλασικό, διαχρονικό με πολλές παραλλαγές που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες, στους άνδρες όμως αρέσει; Ναι αρέσει και σε αυτούς, φθάνει να είναι όντως smokey και όχι ένα βαρύ σύννεφο μαύρης σκιάς που έχει τοποθετηθεί πλούσια και επιτηδευμένα στα μάτια. Οι άντρες απεχθάνονται το βαρύ σκούρο μακιγιάζ στα μάτια, καθώς όπως ορθά αντιλαμβάνονται, κρύβει και αγριεύει τα πραγματικά φυσικά χαρακτηριστικά των ματιών.
Έντονα κραγιόν
Οι λόγοι που τα σιχαίνονται είναι γιατί πρώτον είναι ένα από τα στημένα looks, δεύτερον αν σας φιλήσει μετά θα μοιάζει με κλόουν αφού σίγουρα θα έχει μεταφερθεί χρώμα στα δικά του χείλη και τρίτον νιώθει ότι δεν πρέπει να πλησιάσει και πολύ δεδομένου ότι οι περισσότερες γυναίκες δε θέλουν να χαλάσουν την εικόνα του μακιγιάζ τους. Τα έντονα κραγιόν έχουν πολλούς τρόπους εφαρμογής, εάν θέλετε να τα φορέσετε χωρίς να δημιουργείτε μια τέτοια αίσθηση σε έναν άνδρα, προτιμήσετε μια πολύ απαλή εφαρμογή στα χείλη σας.
Μαύρα και neon νύχια
Οτιδήποτε πάνω στα νύχια σας είναι πολύ σκούρο ή λάμπει στο σκοτάδι “τρομάζει” κατά κάποιο τρόπο τους άνδρες. Αντίθετα το κλασικό κόκκινο και τα πιο ουδέτερα και βασικά χρώματα, είναι πιο κολακευτικά στα μάτια τους.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι